Project Stealth će od Splinter Cell multiplayera napraviti samostalnu igru

Project Stealth će od Splinter Cell multiplayera napraviti samostalnu igru

Project Stealth je nova igra nizozemskih developera Hardcore Games koja se upravo pojavila na Kickstarteru, a trebala bi, uz pomoć igrača, donijeti poznati multiplayer iz Splinter Cell igara koji u mečevima suprostavlja špijune i plaćenike.

Sami developeri su otvoreno priznali da im je poznati koncept iz SC igara bio inspiracija, a teško ju je i tražiti bilo gdje drugdje kada je to do danas i jedini primjer ovog uvrnutog žanra. Dok ostalih “generičkih” igara ima na svakom koraku, biti će zanimljivo vidjeti na što će ličiti jedan ovakav projekt u svom finalnom obliku.

Osim po osnovnoj premisi, Project Stealth će i po nekim drugim stvarima biti drugačiji od ostalih online akcijskih igara, prije svega po tome što developeri žele da stvarate nova prijateljstva. Naime, bivate nagrađeni ukoliko imate partnera s kojim učestalo igrate. Ukoliko želite taj odnos podići na višu razinu morate se obvezati. Predloženi Partner Sistem će biti rangirana ljestvica igrača, ali poanta je u tome da možete imati samo jednog partnera s kojim ćete igrati.

Ako vam je ono što ste pročitali i vidjeli zanimljivo svakako posjetite Kickstarter stranicu za više informacija o igri i načinima financiranja, a igra se također nalazi i na Greenlightu, tako da i tamo možete doći do dodatnih informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:26