Gasi se Crysis i Crysis 2 multiplayer usluga

Gasi se Crysis i Crysis 2 multiplayer usluga

Ako nikada niste imali priliku igrati Crysis ili Crysis 2 multiplayer, za to je ostalo još samo nešto više od mjesec dana. Naime multiplayer usluga za obje Crytekove igre se gasi 31. svibnja, tako da ukoliko se još uvijek želite okušati u ovim igrama, požurite.

Razlog gašenja mulitplayera za igre je gašenje GameSpy servisa preko kojeg su se pokretale. Neke igre koje je zahvatio ovaj problem su našle alternativno rješenje, no danas je iz Cryteka objavljeno kako njihove igre neće biti jedne od tih – “Kraj online multiplayer podrške dolazi kao rezultat gašenja svih host servisa od strane GameSpy Technologya. GameSpy je davao funkcionalnost mulitplayeru za Crysis i Crysis 2 od trenutka izdavanja. Single player kampanja će i dalje biti dosutpna u obje igre i na nju ova tranzicija neće utjecati na bilo koji način, također multiplayer opcija za Xbox 360 i PlayStation 3 verzije će i dalje biti dostupna.”

Iako je ovo loša vijest za igrače koji još uvijek igraju ove dvije igre, postoje i dobre vijesti. Razni izdavači kao što su Electronic Arts, Activision, Epic Games, Bohemia Interactive i Gearbox su izjavili da će neke ili sve njihove igre “preživjeti” gašenje GameSpya, odnosno da će se naći rješenja koja će igračima i dalje omogućiti online multiplayer igranje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:28