'ZAJEDNO SMO JAČI

FOTOGRAFI ĆE SNIMATI ŽIVOTINJE KOJIMA TREBA DOM Ljubimci će uz 'profi' fotke imati veću šansu da nekome zapnu za oko

U akciju pomoći napuštenim životinjama zaštitarima i udrugama pridružuju se fotografi koji će ih besplatno fotografirati i tako pomoći u bržem pronalaženju doma!

Dobra fotka pola je puta do udomljena, znaju to svi zaštitari i udruge koje se brinu o napuštenim životinjama i traže im domove.

Upravo iz tog razloga volonteri organizacije Helping Animals pokrenuli su kampanju Foto njuške, a cilj joj je besplatno fotografiranje životinja koje traže dom.

Mogu im se javiti svi koji se bave spašavanjem životinja i dogovoriti termine za besplatno fotografiranje. Glavni moto Helping Animals je - Zajedno smo jači.

To se vrlo brzo i potvrdilo, u samo nekoliko dana od pokretanja kampanje priključilo im se desetak fotografa i javili su se mnogi zaštitari kojima je potrebno fotografiranje životinja. Fotografi iz ove kampanje sada pokrivaju područje Zagreba i okolice, Karlovca, Siska, Osijeka, Slavonskog Broda, Požege, Varaždina, Čakovca i Šibenika, a nadaju se da će se kampanji priključiti i drugi fotografi iz cijele Hrvatske.

Ova mala skupina ljudi poziva sve da se uključe na bilo koji način, jer svaka je pomoć dobrodošla. Možete fotografirati, ali i dijeliti slike životinja koje traže dom.

Napuštenih je svakim danom sve više, a svako dobro djelo, koliko god vam se činilo malo, može značiti puno. Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Helping Animals ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:15