PANNONIAN CHALLENGE 2018.

FOTO: URBANA KULTURA I ADRENALINSKA ZABAVA U SRCU SLAVONIJE Počinje najveći regionalni festival ekstremnog sporta, neće nedostajati ni odlične glazbe

 
 Samir Kurtagić

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta te vrhunske glazbe i ove godine, i to 19. put, održava se u Osijeku. Neki od najboljih svjetskih vozača BMX, inline i skate disciplina, praćeni vokalima najboljih hrvatskih bendova i izvođača, od srijede do subote zabavljat će sve one koji svoju svakodnevicu odluče zamijeniti adrenalinskom zabavom.

Osijek će tih dana zajedno s Pannonian Challengeom slaviti 19. rođendan ovog festivala koji je već odavno postao simbol grada i ujedno početi pripreme za sljedeći, jubilarni 20. rođendan. Tijekom spomenutog eventa Osijek postaje središte urbane kulture, a u gradu se već osjeća festivalska atmosfera, što potvrđuje i kompletna popunjenost smještajnih kapaciteta tijekom trajanja Pannoniana.

Urban & 4, Psihomodo Pop i Brkovi samo su neki od vrhunskih izvođača koji će zabavljati posjetitelje pristigle iz cijele regije. Dnevni sportski dio Pannoniana će, uz veliku podršku Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, biti besplatan za sve posjetitelje u parku Copacabana, a na proslavu stižu i neka od najvećih imena regionalne te svjetske ekstremne scene.

- Sve je spremno za ovogodišnji Pannonian Challenge, park je spreman i izgleda bolje nego ikad prije. Veselimo se što nam festival iz godine u godinu raste i što je Osijek prepoznat na svjetskoj mapi adrenalinskih sportova - istaknuo je Jurica Barać, organizator Pannonian Challengea.

- Jako se veselim ovogodišnjem Pannonianu, tim više što sam u prošle dvije vožnje imao odlične rezultate, pa se i na Pannonianu od mene očekuje vrhunski rezultat. Dolaze mi prijatelji vozači iz cijeloga svijeta, a ja se veselim što im mogu pokazati sve što imamo i kako se znamo zabavljati - kaže najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš, koji će se boriti za postolje na ovogodišnjem 19. Pannonian Challengeu.

Sve u svemu - red zabave, red sporta, red glazbe, red vrućine te dobra i vesela ekipa - sve to od 30. svibnja do 2. lipnja ima samo Osijek!

Samir Kurtagić

Samir Kurtagić

Samir Kurtagić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 15:53