SKANDINAVSKA BOMBA

FOTO: LJEPOTICA U PETOM DESETLJEĆU Ova će vas plavokosa Šveđanka oduševiti izgledom bez obzira na godine

 Instagram/victoriasilvstedt

Karen Victoria Silvstedt iznimka je pravilu o prolaznosti ljepote. Naime, ova švedska manekenka, televizijska voditeljica, glumica i pjevačica zašla je u peto desetljeće života, no Victoria i dalje izgleda spektakularno.

Jedna od najprestižnijih svjetskih manekenki odradila je brojne kampanje za svjetske modne institucije poput Chanela i Doira, a svojom je plavom kosom i vitkim stasom te zavodljivim oblinama 'davne' 1993. završila u deset najljepših predstavnica na izboru za Miss svijeta.

Nekoliko godina kasnije, točnije 1997., postaje Playboyeva zečica. Zapazio ju je veliki 'plavušoljubac' Hugh Hefner i jednostavno ju je morao staviti na duplericu.

Uz mnoštvo manekenskih poslova, Victoria je poznata i po svojim pojavljivanjima u nekoliko filmova i serija, među kojima se ističe uloga u seriji 'Melrose Place'. Izdala je i glazbeni album 'Girl on the Run' te nekoliko singlova za kojima su njezini švedski obožavatelji poludjeli.

Nastupila je u reality emisiji Victoria Silvstedt: My Perfect Life, koji je emitirana u Velikoj Britaniji, Latinskoj Americi, Australiji i SAD. Prva sezona obuhvaća njezin osobni život i rad život, a sljedeća nastupe u Monaku, Cannesu, Parizu, Rimu, Londonu, Helsinkiju, Stockholmu, Los Angelesu i New Yorku.

Supruga Chrisa Wraggea je upoznala 1997. godine kada ju je intervjuirao za Entertainment Tonight, a zaručili su se godinu kasnije, te još godinu stali pred oltar. Od 2007. žive odvojeno, no još nisu razvedeni.

Pogledajte kako 41-godišnja ljepotica izgleda na fotografijama svog Instagram profila.





Tonight's look #Yachtshowmonaco

Fotografiju objavljuje Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) Ruj 26, 2015 u 3:36 PDT

























Today's look at the Tommy Hilfiger show! Jumpsuit by #stellamccartney #nyfw #tommyspring2016

Fotografiju objavljuje Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) Ruj 14, 2015 u 11:17 PDT





















































Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:56