LJUBAVNA AFERA

'DJEVOJKA ME PREVARILA S MOJIM TATOM!' Slučajno naišao na eksplicitne poruke koje su razmjenjivali, ona se pravila da ne zna o čemu je riječ

 Colourbox

Anonimni muškarac odlučio je javno razotkriti prevaru svoje djevojke.

To u zadnje vrijeme ne bi ni bila tako neobična priča da ga djevojka nije varala - s njegovim ocem.

Njihovu aferu razotkrio je nakon što je poruke koje su razmjenjivali preko Facebooka našao u iPhoneu svog oca.

Foto: Facebook / Imgur

Na forumu 4Chan podijelio je fotografije prepiske za koju tvrdi da se odvijala između njegove djevojke i oca, a osim poruka, djevojka je ocu svog dečka slala i svoje golišave fotografije za koje se pretpostavlja da su poslane nakon što su se seksali.

U svojoj prvoj objavi na 4Chanu muškarac je napisao:

- Upravo sam saznao da se moja djevojka seksala s mojim ocem. Ocu je ostao mobitel kod kuće nakon što je otišao na posao pa sam pročitao poruke - piše.

Dodao je da se njegov otac njegovoj djevojci u svakoj poruci obraća kao svojoj maloj tajni te je korisnike tog foruma zamolio za savjet.

Foto: Facebook / Imgur

- Što da radim - pitao je i nakon toga podijelio nekoliko screenshotova poruka.

Na forum se ubrzo vratio sa screenshotovima poruka koje je izmjenio sa svojom djevojkom. Iako je ona prvo odbijala priznati da je imala nešto s njegovim ocem, polako je potvrđivala njegove navode, no rekla je kako joj to ništa nije značilo.

- Znam da je on tvoj otac, ali znamo oboje da i on nije kao svaki normalan roditelj. Znam da sam napravila nešto loše, oprosti mi. Zbilja mi je žao zbog svega. Ti si mi važan - jedna je od poruka koje mu je djevojka uputila.

Foto: Facebook / Imgur

Nakon nagovaranja priznala mu je da je spavala s njegovim ocem.

- Samo jednom, stvarno. Nije trajalo dugo i nije bilo isto kao s tobom. Zvuči gore nego što je. Javi mi se molim te, bolje ću ti sve objasniti ako porazgovaramo. Oprosti mi molim te - napisala je.

Priču o ovom prevarenom muškarcu pročitalo je i vidjelo već preko milijun ljudi. Neki su se javili i napisali u komentaru kako su čak napravili pauzu tijekom vožnje da bi do kraja pročitali poruku.

Nije poznato kako je razgovor para završio, a ni autentičnost poruka nije utvrđena, piše Daily Mail .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 16:43