MONSTRUMI OKO NAS

Britaniju šokirali najnoviji slučajevi zlostavljanja životinja: Bacio psa na autocestu, snimao mačku u sušilici!

Vlasnik mačke Princeze zamolio je one koji pogledaju njegov video da ga komentiraju i ocijene

Britanska policija i društvo za zaštitu životinja tragaju za više vlasnika ljubimaca odgovornih za zlostavljanje životinja, a dva najnovija slučaja navela su britanske medije da se zapitaju što to govori o njihovoj naciji i njezinoj proklamiranoj ljubavi prema životinjama.

Jedan je vlasnik tako napustio svoju kujicu nakon što je pala s prikolice na prometnu autocestu. Hattie se, slomljenog pelvisa i uz mnoge druge ozljede, pravim čudom uspjela dovući do trave među morem jurećih automobila. Mačku Princezu vlasnik je zatvorio u sušilicu i na YouTube postavio snimku prestravljene ljubimice kako se vrti unutra. Da stvar bude još strašnija, zamolio je one koji pogledaju video da ga komentiraju i ocijene, a prema jednom od njegovih vlastitih komentara, mačku bi usto najradije bio "upucao".

Trogodišnju Hattie su spasila dva motociklista koja su zastala pomoći, a s njom su čekali puna dva sata dok se nisu pojavili službenici društva za zaštitu životinja i autoceste. Neki su svjedoci ispričali i da se vlasnik vratio po nju, ali da je toliko režala na njega da je pobjegao. Iako nije jasno je li Hattie pala s krova prikolice ili je ispala ili bačena kroz prozor, ako je slučaj ono prvo, kao što smatraju u društvu za zaštitu životinja, ona jednostavno nije imala što raditi na krovu pa i to govori o posvemašnjem nemaru vlasnika.

Forumaši koji su pak vidjeli snimku Princeze u sušilici napali su njezinog vlasnika, koji je sam za sebe napisao da su mu 22 godine, da je oženjen i da ima bebu. Neki su čak mislili da se možda radi o nekakvoj montaži ili šali, tj. da snimka nije prava. Na koncu je snimka skinuta s weba, a Princezin vlasnik se ispričao zbog svog zlodjela. Ipak, svoj identitet nije otkrio, a ako ga pronađu morat će platiti kaznu od 20.000 funta zbog zlostavljanja životinja, uz to što bi do šest mjeseci mogao završiti u zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 16:42