ODLIČNA VIJEST

VIDEO: THE KILLERS POTVRĐENI ZA ODGOĐENO IZDANJE INmusic FESTIVALA #15 Kupljene ulaznice ostaju važeće i za nove datume u lipnju 2021.

 
Brandon Flowers; The Killers
 Getty Images for MTV

Jedan od najvećih glazbenih sastava 21. stoljeća, The Killers, premijerno u Hrvatskoj nastupit će u lipnju 2021. godine na INmusic festivalu #15.

The Killers su jedan od rijetkih suvremenih američkih rock bendova koji ne zahtijeva puno uvoda. Iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyu, Lollapaloozi, Coachelli, i dr., a uz već rasprodanu i zbog pandemije virusa COVID-19 odgođenu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse ćemo povodom 15. obljetnice INmusic festivala gledati i u Zagrebu u lipnju 2021., gdje će uz dobro poznati glazbeni opus predstaviti i novi materijal s nadolazećeg, šestog studijskog albuma "Imploding The Mirage".

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 najavljen za lipanj 2020. godine ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 21. do 23. lipnja 2021. godine.

Organizacija INmusic festivala još jednom se zahvaljuje brojnoj publici na iskazanoj podršci i razumijevanju u nastaloj izvanrednoj situaciji izazvanoj pandemijom koronavirusa koja je onemogućila održavanje jubilarnog izdanja festivala u lipnju ove godine te moli za strpljenje dok i ostala najavljena gostovanja na festivalu ne finaliziraju svoju odgodu turneja, a o čemu će informirati javnost putem službenih komunikacijskih kanala INmusic festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:07