U PULI

Sedmero prijatelja odluči staviti mobitele na stol, čitati sve poruke i slušati sve pozive, no je li to bilo pametno?

predstava ”Stranci”

 /Press
Predstava Renea Bitorajca temelji se na talijanskom filmu ‘Perfetti sconosciuti‘ koji drži rekord za najveći broj remakeova, njih čak 18

Predstava Potpuni stranci nastala je prema najgledanijem talijanskom filmu 2016. godine "Perfetti sconosciuti" redatelja Paola Genovesea. Film je to koji je 2019. ušao i u Ginessovu knjigu rekorda kao film s najvećim brojem "remakeova" u povijesti kinematografije, njih čak 18.

Ludilište Luda kuća otkupila je prava na ovaj nagrađivani scenarij i napravila predstavu u režiji Renea Bitorajca i sjajne glumačke ekipe. Premijerno je izvedena 13.02.2020. godine, a iza sebe ima nominaciju za glavnog glumca nagrade HDDU-a.

image

predstava "Stranci"

/Press
image

predstava "Stranci"

/Press

Sedmero dugogodišnjih prijatelja nalaze se u prekrasnom dvorištu jednog od para kako bi uz jelo, piće i druženje popratili rijetku pomrčinu mjeseca. U toku večeri odluče igrati neobičnu igru, staviti mobitele na stol, sve svoje pozive stavljati na zvučnik, a poruke i e-mailove čitati naglas te ih tako podijeliti s ostalima. Je li to bila pametna ideja? Samo ćemo vam reći, draga publiko, ne pokušavajte ovo u svojim domovima. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna, a svako prepoznavanje sebe u sličnim situacijama je neizbježno.

U Predstavi igraju Judita Franković Brdar, Ivan Đuričić, Rene Bitorajac, Barbara Rocco/Petra

Dugandžić, Amanda Prenkaj/Katarina Baban, Damir Poljičak/Dean Krivačić, Mladen Kovačić.

Karte su dostupne na portalu ulaznice.hr ili na kioscima TISAK Media.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:45