INTIMNI NASTUP

Zimizelen svoj hvaljeni album seli na ljetne pozornice, 3. srpnja nastupa u Vintage Gardenu

Zimzelen

 Promo/
Publici će predstaviti album ‘San na uzici‘, ali i novi singl ‘Pjevajući‘ koji je posljednjih tjedana aktualan u domaćem radijskom eteru

Zimizelen nakon nastupa u Močvari i nešto intimnije glazbene varijante u Grifu sada stiže pred zagrebačku publiku ponovno u drugačijem ruhu.

image

Zimzelen u Vintageu

Promo/

U Vintage Gardenu će nastupiti u srijedu, 3. srpnja kao akustični trio, uz Eleonoru Hil na violini i Jakšu Perkovića na basu. Publici će predstaviti album "San na uzici", ali i novi singl "Pjevajući" koji je posljednjih tjedana aktualan u domaćem radijskom eteru.

Iako je u studiju solo brijač, Zimizelen nije dugo čekao da skupi ekipu za svirke uživo. Sada nastupa u raznim varijantama, od akustičnih trio verzija do punokrvnog peteročlanog benda, kako bi promovirao album koji je nedavno dobio i format LP-a za sve retro glazboljupce.

Svirka u Vintage Gardenu sjajna je prilika za poslušati Zimizelenog prije nego što nove i nešto starije pjesme ne preseli na naše otoke. Kako zvuči uživo publika će moći poslušati na Zlarin Street Music Festivalu te na festivalu Mudri Brk u Jelsi na otoku Hvaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 11:35