REKORDERI U TVORNICI

Vraćaju se Jura Stublić i Film: ‘Garantiramo ekstazu, euforiju i kolektivni trans‘

Jura Stublić

 Bozidar Vukicevic/Cropix
Na ovom koncertu publika će uz njihove najveće hitove imati ekskluzivnu priliku čuti Jurine nove pjesme koje se izvode samo uživo i nikad nisu objavljene

Tradicionalni proljetni koncert Jure Stublića i grupe Film je ritual proslave dolaska proljeća koji će se slaviti u subotu 23. ožujka 2024. u Tvornici. Na ovom koncertu publika će uz njihove najveće hitove imati ekskluzivnu priliku čuti Jurine nove pjesme koje se izvode samo uživo i nikad nisu objavljene.

"Garantiramo ekstazu, euforiju i kolektivni trans, pozivamonašu vjernu publiku na novo transcendentno putovanje!"-rekli su Jura i Film povodom koncerta. Poseban poziv upućuju onima koji nikad nisu prisustvovali ovim uzbudljivim i nepredvidljivim koncertima da provjere što se to već 22 godine zaredom događa na njihovim provokativnim nastupima u Tvornici.

Kako navode iz Tvornice kulture, "Jura Stublić i grupa Film uvjeriljivi su rekorderi po broju koncerata u Tvornici kulture, ali, ono što je još važnije, i po količini rasprodanih svirki u našoj velikoj koncertnoj dvorani.Jura se glazbom odupire vremenu i ostaje jedinstvena glazbena i autorska pojava na ovadšnjojsceni. Pjesme ovog istinskog poete zauvijek su zabilježene u svemiru prenoseći se s generacije na generaciju.

image
Bachrach & Krištofić

Svojom se glazbom borio za pobjedu ljubavi. U svoje je tekstove unio poseban senzibilitet, a svojim je prepoznatljivim i sugestivnim vokalom otpjevao neke od najljepših pjesama suvremene glazbene povijesti Južnih Slavena. ‘Pjevajmo do zore‘, ‘Srce na cesti‘, ‘Sjećam se prvog poljupca‘, ‘‘Zamisli život u ritmu muzike za ples‘‘, ‘Dobre vibracije‘,‘Mi nismo sami‘, ‘Doći ću ti u snovima‘, ‘Bili cvitak‘ i ‘Chicago‘, samo su neki od hitova koji su oblikovali desetljeća našeg glazbenog horizonta".

Prvih 800 ulaznica po earlybird cijeni od 15 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima Entrija ili online na Entrio.hr. Nakon što se kontingent earlybird ulaznica rasproda, cijena ulaznice iznosit će 18 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 05:00