'VRATI ME'

VIDEO: 'WOW! IMAM DOJAM DA GLEDAM I SLUŠAM ADELE!' Nina Badrić objavila novu pjesmu i spot, provjerite zašto su obožavatelji tako oduševljeni

 Screenshot / YouTube

Nina Badrić je na svojoj službenoj stranici na Facebooku objavila novu pjesmu i spot ‘Vrati me’, a prema prvim reakcijama čini se da su obožavatelji oduševljeni.

‘Wow, wow, wow Nina, mene ostavit bez riječi nije lako al s ovom pjesmom uspjela si samo tako’, ‘Znači kad čujem pjesmu bez spota i naježim se, znam da je to to! Nina prekrasna i profesionalac skroz. Imala sam dojam da gledam i slušam Adele’ i ‘Predivnoooooooooooo! Uvijek me ostaviš Nina Badrić bez teksta, savršena balada!’, samo su neki od komentara.

Moćni Ninin vokal u pjesmi ‘Vrati me’ i atmosfera pjesme osvojit će vas na prvo slušanje. Pjesma zarazanog refrena koju autorski potpisuje Predrag Martinjak naći će se na novom studijskom albumu najavljenom za početak ljeta.

‘Nina je pjevačica bez greške i lako je raditi s takvima kao što je ona. Dugo se poznajemo, respektiramo i dobro se zabavljamo tijekom rada, a tu emociju očito prepoznaje i publika koja voli naše suradnje’, kaže Martinjak.

Iza Nine je više od dva desetljeća karijere, a upečatljiva je bila prošla godina u kojoj je Nina pomela top liste regije s pjesmom ‘Dani i godine’ koju mnogi sada već smatraju evergreenom i najboljom pjesmom desetljeća. Održala je fantastičan, solistički koncert u pulskoj Areni, osvojila nagradu Hrvatske diskografske udruge za izvođačicu godine, nagradu Narodnog radija za najemitiraniju prošlogodišnju pjesmu, a uz sve to video spot ‘Dani i godine’ na YouTubeu je pregledan više od 9 milijuna puta u nepunih godinu dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 04:13