GLAZBENA EMISIJA

VIDEO, Jutarnji Ritam: Sve o Editorsima, Rambu i Nini Romić!

 Mladen Pobi / CROPIX
Pogledajte izvještaje s koncerta Editorsa i Ramba Amadeusa te poslušajte živu akustičnu svirku Nine Romić

ZAGREB - Pred vama stoji još jedno izdanje naše glazbene emisije Jutarnji Ritam. Usprkos nekoliko dana kašnjenja, kao i uvijek donosimo zanimljive vijesti, nekoliko zanimljivih intervjua te poslasticu na samome kraju - živu izvedbu zagrebačke kantautorice Nine Romić.

Iako organizatori nisu dopustili snimanje koncerta Editorsa, Jutarnji Ritam uspio ih je nakratko izvući s tonske probe i u intevjuu saznati sve o njihovoj kratkoj, ali burnoj posjeti. Također, za nas su prokomentirali glasine da je njihov najslavniji obožavatelj bio Michael Jackson.

Rambo Amadeus se vratio u Aquarius i u Hrvatsku, prvi put nakon dueta s Tamarom Obrovac, a u intervjuu saznajte zašto se 'car' osjeća Ciganinom u duši.

Za kraj, kao što je najavljeno - živa svirka Nine Romić - pogledajte kako to radi 'po danu teta u vrtiću, a po noći najpoznatija zagrebačka kantautorica.

Napomena: Ako ste član glazbenog sastava ili želite preporučiti nekog od svojih prijatelja za nastup u Jutarnjem Ritmu, javite nam se! Kako? Pogledajte u emisiji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 12:47