NASTAVAK TURNEJE

VIDEO 2CELLOS ponovo oduševili fanove: Poslušajte njihove obrade AC/DC hitova 'You Shook Me All Night Long' i 'Highway To Hell'

U obradama ovih pjesama Luki Štulić i Stjepanu Hauser pridružio se i sjajni mladi bubnjar Dušan Kranjć

Poznati hrvatski violončelistički dvojac, 2CELLOS, ponovo se našao u snimateljskom studiju. Nakon što su nedavno obožavatelje oduševili obradom pjesme 'Power to the People' Johna Lennona, koju su snimili u suradnji s drugim zvijezdama YouTubea, Luka Štulić i Stjepan Hauser sada su predstavili svoju izvedbu dva velika hita skupine AC/DC - You Shook Me All Night Long i Highway To Hell.

U obradama ovih pjesama Luki i Stjepanu pridružio se i sjajni mladi bubnjar Dušan Kranjć.

Inače, 2CELLOS se trenutno nalaze u LA-u gdje ih očekuje najluđi tjedan u njihovoj dosadašnjoj karijeri ! Naime u istom tjednu, dečki će nastupiti na tri najgledanija američka TV showa!

Sljedeći ponedjeljak 2CELLOS ponovno nastupaju na showu Ellen De Generes , a nekoliko dana kasnije na The Tonight Show with Jay Leno.

Glavni razlog gostovanja je njihovo pojavljivanje u seriji Glee koja će se emitirati dan nakon Ellen, 31.siječnja.

U toj će posebnoj epizodi, posvećenoj Michael Jacksonu, izvesti Smooth Criminal zajedno sa Santanom i Sebastianom, glumcima tog serijala.

Tog će tjedna, osim što će nastupiti na još nekoliko važnih TV showova, Luka i Stjepan imat će i turneju s Eltonom Johnom po Južnoj Americi, gdje će posjetiti Peru, Costa Ricu, Panamu i Venezuelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:21