PETI KUPE

U subotu u Petom Kupeu nastupaju predstavnik melodičnog techna Yubik, talijanski DJ 19:26 i i Petar Dundov

Yubik

 /Press
Zagrebačkoj sceni približit će se zvuk melodic techna, sve popularnijeg na svjetskim party destinacijama

Techno ima mnogo lica, a jedno od nježnijih je melodic techno kojeg ove subote, 26. studenog u Peti Kupe donosi One Drop party. Zagrebačkoj će sceni nastojati približiti taj zvuk, sve popularniji u svjetskim party destinacijama.

image

Petar Dundov

/Press
image

19:26

/Press

U prvom izdanju novog programa sviraju prominentni njemački predstavnik melodičnog techna Yubik, talijanski DJ 19:26 i svima dobro poznati Petar Dundov. Kao headliner na One Drop party stiže Yubik, minhenski producent čija je karijera u uzletu nakon potpisa za renomirani Afterlife. U Peti Kupe donosi i svoje ovogodišnje hitove sa spomenute etikete - "The Runner" i "Human Aura".

Techno u emotivnom tonu nudi i 19:26, DJ iz Milana koji se sve uspješnije pozicionira na sceni. Njegove setove odlikuju stalne izmjene sjetnih i euforičnih trenutaka s posebnom pažnjom na estetiku. Sa svojim zvukom u cijelu večer će se odlično uklopiti i najuspješniji i najproduktivniji hrvatski DJ i producent Petar Dundov čiji setovi oduševljavaju u klubovima diljem svijeta.

Ulaznice za ovu večer dostupne su putem poveznice: https://www.entrio.hr/event/one-drop-music-presents-a-show-with-petar-dundov-1926-and-yubik-12540

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:42