JOŠ MALO DO KONCERTA

The Tiger Lillies: ‘Veselimo se povratku hrvatskoj publici. Još se živo sjećamo vaše rakije iz kućne radinosti!‘

The Tiger Lillies

 PROMO
‘Pozivamo sve ljubitelje melankolije, jezivog i pomaknutog humora te nadrealne imaginacije da nam se 11. svibnja pridruže u Kinu SC‘

Domaćoj publici ne treba naročito predstavljati The Tiger Lillies, koji su Zagreb pohodili posljednji put u prosincu 2012. Ova u svakom smislu vrlo plodonosna mašina (samo tijekom korone snimili su osam albuma!) u subotu 11. svibnja vraća se na isto mjesto, točnije u zagrebački Kino SC, promovirati najnoviji album “Lessons in Nihilism”, koji je svjetlo dana ugledao prije malo više od dva mjeseca.

Za ovaj koncert postoji velik interes, a tome svjedoči i činjenica da je prodano dvije trećine predviđenog kapaciteta dvorane. Ulaznice po cijeni od 29, 33 i 37 eura mogu se kupiti putem sustava CoreEvent i na njihovim prodajnim mjestima.

- Ovo će nam biti prvi koncert u Zagrebu od sad već davne 2012. i jako se veselimo vratiti hrvatskoj publici. Martyn se i dalje vrlo živo sjeća kad je tadašnji promotor donio rakiju svoga rođaka iz kućne radinosti, hehehe! Ovom prilikom promovirat ćemo i novi album ‘Lessons in Nihilism‘, ali bit će tu i naših standardnih prigodnica kao što su ‘Dying Clown‘, ‘Disease‘ or ‘Time to Die‘. Bit će tu, naravno, i naših klasika poput ‘Crack Of Doom‘, ‘Gin‘ i ‘Heroin‘. Pozivamo sve ljubitelje melankolije, jezivog i pomaknutog humora te nadrealne imaginacije da nam se 11. svibnja pridruže u zagrebačkom Kinu SC. Bit će to cabaret za pamćenje, to je jedino sigurno - kažu gospoda iz benda ususret koncertu.

The Tiger Lillies u 35 godina postojanja izbacili su više od 50 albuma, a poznati su po i neprestanom “touranju”. Prije 22 godine osvojili su prestižnu kazališnu nagradu Olivier, a "The Gorey End" bio je nominiran za Grammy u kategoriji najboljeg crossover albuma.

U siječnju ove godine pružili su potporu Atenjanima koji su se u jednom dosta alternativnom kvartu pobunili protiv izgradnje metroa, dok su istovremeno kao prvi strani bend održali koncerte u Kijevu i Lavovu. Između ostaloga, sav prihod od prodaje albuma “Ukraine” namijenili su stanovnicima Ukrajine. Može se reći da su ovi majstori “brechtovskog punk cabareta” više od običnoga benda i zato se njihov treći zagrebački koncert nipošto ne smije propustiti. Kino SC, 11. svibnja - dođite!

image

The Tiger Lillies

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 12:43