PRVA ZA UNIVERSAL

Svemirko ima novi hit, pogledajte o čemu je riječ: ‘Inspirirala nas je jedna luda noć i dosta žedno jutro...‘

Marko Vuković, frontmen Svemirka

 /Neja Markićević/cropix
Nova stvar je debitantsko izdanje za Universal Music i ujedno najava za nove materijale i novi album koji bi trebao izaći iduće godine

Svemirko, jedno od omiljenih imena regionalne glazbene scene, bend čiji su koncerti senzacija sama za sebe, najavljuje novi album singlom “Po tijelu”, čiji spot predstavlja danas. Nova glazbe će se uskoro moći čuti i uživo, i to 18. listopada u zagrebačkom klubu Boogaloo.

„Nova stvar je debitantsko izdanje za Universal Music i ujedno najava za nove materijale i novi album koji bi trebao izaći iduće godine“, najavio je Marko Vuković, koji stoji iza ovog fenomenalnog projekta.

„Uglavnom, radi se o dosta nabrijanoj elektronskoj stvari koja je naravno izvedena i inspirirana retro-pop shemom. Nastala je kao reakcija na jednu dosta ludu noć i dosta žedno jutro“, opisuju inspiraciju, ali i atmosferu koja je dodatno dočarana pratećim videom.

„Radi se o jednom self-made uratku, dosta psihodeličnom i interesantnom. Mislim da ide super uz samu pjesmu i da to sve skupa djeluje kao jedno dosta okej audio-vizualno iskustvo. Uglavnom, bacite uho, grlo, nos, oko na stvar i javite dojmove!“, poručuje za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 11:04