ČEKA NAS SPEKTAKL

Službeno je potvrđeno: Dua Lipa održat će čak dva koncerta u pulskoj Areni!

Dua Lipa

 C Flanigan/imagespace/Mega/The Mega Agency/Profimedia/C Flanigan/imagespace/mega/the Mega Agency/profimedia
Dobitnica je nekoliko velikih nagrada, a vrijedi istaknuti čak tri Grammyja

Nakon brojnih nagađanja, potvrđeno je da će svjetska pop zvijezda Dua Lipa održati čak dva koncerta u pulskoj Areni.

Nastupit će dva dana zaredom, u subotu i nedjelju, 8. i 9. lipnja 2024., a zasad nema informacija o ulaznicama.

O veličini i popularnosti ove pjevačice kosovarskog podrijetla ne treba previše govoriti. Autorica je hitova "New Rules", "Levitating", "One Kiss" i nedavno objavljenog "Dance The Night" koji je preplavio top liste zahvaljujući tome što se smjestio na soundtrack filma "Barbie". Posljednji i najaktualniji singl "Houdini" je snimila s Tame Impalom.

image

Dua Lipa

Jordan Hinton/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Jordan Hinton/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dobitnica je nekoliko velikih nagrada, a vrijedi istaknuti čak tri Grammyja. Glazbenu je popularnost pjevačica stekla već debitantskim izdanjem, "Dua Lipa", koji je zauzeo treće mjesto na britanskom Album Chartu. Album je također iznjedrio nekoliko njezinih velikih hitova - "Be the One", "IDGAF" i spomenuti "New Rules" koji je svojevremeno bio britanski singl broj 1.

Uz popularnu Dua Lipu, pulska Arena će ove godine ugostiti još nekoliko velikih glazbenih imena, uključujući Avril Lavigne, Simple Minds i Lennyja Kravitza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 21:36