Šesti festival 'Illectricity Interact' od 26. studenog do 4. prosinca u Zagrebu

Festival će se održavati a na različitim lokacijama u gradu: Pogon Jedinstvo (Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade), AKC Medika, Klub Sirup, Kino Klub Grič i Net.kulturni centar mama

'Illectricity Interact' - šesti festival audio-vizualnih umjetnosti u organizaciji udruge Confusion, i u ovogodišnjem izdanju predstaviti će najsvježiju elektronsku glazbu te inovacije u klupskoj kulturi.

Ove godine, uz dodatak 'Interact' imenu festivala, pozabaviti će se temom interaktivnosti i provući je kroz gotovo sve svoje segmente. Tehnologija je sveprisutna u svakodnevnici i korjenito mijenja načine komunikacije, a namjera festivala je tu promjenu prikazati i u klupskom realitetu te dokinuti podjelu između proizvođača sadržaja i pasivnog konzumenta. Illectricity Interact nastoji posjetitelje uključiti u sve aspekte festivala - od promocije do samog programa, ali i krajnje evaluacije.

Festival će se održati od 26. studenog do 4. prosinca na različitim lokacijama u gradu: Pogon Jedinstvo (Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade), AKC Medika, Klub Sirup, Kino Klub Grič i Net.kulturni centar mama. Osim glazbenog dijela, unutar festivalskog tjedna i zadnjeg vikenda organizirani su Videoskop te besplatne radionice i predavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:31