‘FORZA‘

Reper objavio novi singl i videospot, koji se trenutno nalazi na prvom mjestu Youtube Trendinga

Grše

 Toni Josipović
Prvi je hrvatski glazbenik koji je na Billboardu stigao do samog vrha ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima

Triljski reper Grše predstavio je novi singl s nadolazećeg albuma. Prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste objavio je pjesmu "Forza" s pratećim videospotom, čime nastavlja najavljivati novi iščekivani studijski album. Videospot se trenutno nalazi na #1 YouTube Trendinga, a pjesma na svim digitalnim platformama broji više od pola milijuna streamova.

Glazbu i produkciju za novi singl odradili su već dobro poznati Gršini suradnici Mihovil Šoštarić Lockroom i Elmar Žerić El Maar, dok su za prateći videospot zaslužni su Petar Drašković (petarkacketdole) i Marijan Jurčević (dffrntvibe), a samo dva dana nakon objave. "Forza" je šesti po redu singl s najavljenog albuma naslovljenog "Dalmatino", s kojeg su do sada predstavljene hit-pjesme "Sip", "Mamma Mia", "Fantazija" (ft. Miach) i "Tokyo Drift" (ft. Mimi Mercedez) i naslovna "Dalmatino".

Grše je jedan od vodećih hip-hop glazbenika na domaćoj sceni, a njegova popularnost raste svakim novim projektom. Prvi je hrvatski glazbenik koji je na Billboardu stigao do samog vrha ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima, a sa singlom "Fantazija" proveo je petnaest tjedana zaredom na vrhu navedene liste. Trenutno su osim "Fantazije" na navedenoj listi i pjesme "Mangio Pasta" na kojoj je surađivao s Pekijem, "Tokyo Drift" (feat. Mimi Mercedez) i "Mamma Mia" s kojom drži prisutnost već 60 tjedana za redom.

Iza sebe ima i visoke pozicije na HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya, a njegova karizma i autentičnost u stvaranju glazbe privukli su veliki broj obožavatelja, dok su ga kritičari pohvalili za inovativan pristup i iskrenost u tekstovima. Svojim talentom i upornošću, Grše je dokazao da je jedna od ključnih figura suvremene hrvatske rap scene.

"Hvala svima na feedbacku i idemo sad još jače.", poručio je Grše o novom singlu putem svojih društvenih mreža, a za album je rekao: "Album ‘Dalmatino‘ gazi na najjače. Ostatak albuma do kraja godine. Ma ne albuma, albumčine."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 15:14