DOBITNICA GRAMMYJA

R&B i soul diva Macy Gray ponovno u Zagrebu

Dobitnica Grammyja, R&B i soul diva, prepoznatljivog hrapavog glasa Macy Gray ponovno stiže u Zagreb. Nakon odličnog nastupa prije tri godine u Koncertnoj dvorani ‘Vatroslav Lisinski’ Gray će održati koncertu u zagrebačkom klubu Tvornica s početkom u 21 sat.

Bit će to nova prilika za sve koji nisu do sada vidjeli Macy, ali i prilika za njezine vjerne obožavatelje da uživo čuju kako zvuči njezin šesti studijski album ‘Covered’ izdan 2011. godine.

- To su pjesme koje bih vjerojatno napisala u drugom životu I točno opisuju moje trenutno raspoloženje - ljubavne pjesme pune mračnih elemenata - kazala je Gray.

‘Covered’ je naime, album obrada poznatih rock, pop, rap i indie pjesama. Među njima je I ona poznatog hita grupe Eurythmics - ‘Here Comes the Rain Again’, koja je ujedno bila i prvi izdani singl s tog albuma.

- Prije nego smo započeli snimati, postala sam opsjednuta s načinom kako je Nina Simone napravila svoju verziju pjesme 'My Way'. Nije se brinula o tome kako će ljudi reagirati. Vidjela sam kako je uzela tu pjesmu i napravila je ono što je tjela. Stoga sam počela snimati s povjerenjem da možmo stvari napraviti onako kako mi želimo, objasnila je nedavno Gray.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 180 i 230 kuna, a na dan koncerta - 200 i 250 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 13:45