UOČI KONCERTA U ZAGREBU

QUASARR Sviramo electro-pop i traženiji smo od zabavnjaka

 Croatia Records
Riječka grupa susret sa zagrebačkom publikom zakazala je za 26. veljače. Pjesma 'Ljubav' s Josipom Lisac donijela im je prvog Porina u kategoriji najbolje vokalne suradnje

Od izlaska novog albuma “Sjene” krajem studenoga prošle godine, riječka electro-pop grupa Quasarr niže koncerte jedan za drugim. Ipak, promocija njihova trećeg studijskog izdanja u Zagrebu tek ih očekuje. Ponovni susret sa zagrebačkom publikom zakazali su za 26. veljače u Vintage klubu, a nekako u isto vrijeme objavit će i svoj novi singl zajedno s videospotom nazvan “Indigo”, čiju režiju potpisuje Sanjin Stanić.

- Uvijek nam je dobro na koncertima u Zagrebu. Imamo tu našu publiku koja ponovno može očekivati da će biti gužva, zadimljeno i zabavno. Uglavnom, pravu dobru klupsku svirku s puno plesa - odgovara pjevač Quasarra Boris Štok. S nekim pjesmama s novog albuma publika se već upoznala. Još su 2013. objavili pjesmu “Ljubav” snimljenu u duetu s Josipom Lisac koja im je donijela prvog Porina u kategoriji najbolje vokalne suradnje. No, već na samom početku svoje karijere startali su odlično. Od prvog izdanog singla “Ti” do danas prošlo je točno deset godina, dakle i od njihova prvog pohoda na prvo mjesto top-liste Otvorenog radija.

- Mi nismo mainstream bend, nisu nam takve ni pjesme jer traju po četiri, pet minuta. Cijeli naš opus je takav i toga se držimo. Moram priznati da smo uvijek bili cijenjeni od kritike i kolega. Stekli smo i publiku koja nas voli. Pa premda dolazimo iz Rijeke koja se nalazi na margini te neke glavne scene i ne sviramo ono što većina sluša, zadovoljni smo statusom. Možda nas nema puno u medijima, ali nastupamo daleko više od nekih čija su lica stalno na televiziji - zaključio je Štok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:36