MOTION & EMOTION

POKROVITELJSTVO VRHUNSKOG MUZICIRANJA Peugeot sponzor Zagrebačke filharmonije

U okviru sponzorstva, Zagrebačka Filharmonija preuzela je otmjen i dinamičan monovolumen, Peugeot 5008, koji će ih pratiti na promociji glazbene umjetnosti u Hrvatskoj, ali i kao kulturnog veleposlanika Hrvatske u Europi

Zagrebačka filharmonija je danas, bez sumnje, prvi simfonijski orkestar u domovini i jedan od najpoznatijih u ovom dijelu Europe, s tradicijom od 144 godina vrhunskog muziciranja u Zagrebu i Hrvatskoj.

Ova glazbena institucija slavne prošlosti i velike tradicije koja utjelovljuje urbanu sliku Zagreba kao srednjoeuropskog središta glazbe, umjetnosti i kulture može se sada pohvaliti i pokroviteljstvom Peugeota Hrvatska, kao službenog sponzora Zagrebačke Filharmonije.

Peugeot je marka vezana uz umjetnost i kulturu, što je u potpunosti u skladu s novom strategijom i sloganom: Motion & Emotion. U okviru sponzorstva, Zagrebačka Filharmonija preuzela je otmjen i dinamičan monovolumen, Peugeot 5008, koji će ih pratiti na promociji glazbene umjetnosti u Hrvatskoj, ali i kao kulturnog veleposlanika Hrvatske u Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 16:18