KAKVA KULISA!

Planetarno poznati glazbenici nastupili na Plitvicama i oduševili svijet: Čudesno i nevjerojatno!

Nastup Disclosurea
 Disclosure/twitter
Koncert je organizirala produkcijska kuća Cercle koja je specijalizirana za organiziranje i emitiranje nastupa na neobičnim mjestima

Planetarno popularni britanski elektronski dvojac Disclosure, koji čine braća Howard i Guy Lawrence, u ponedjeljak je održao gotovo dvosatni koncert u Nacionalnom parku Plitvička jezera. Koncert je organizirala produkcijska kuća Cercle, specijalizirana za organiziranje i emitiranje nastupa DJ-a i koncerata na neobičnim mjestima.

Nastup Disclosure nastao je u partnerstvu Cercle i francuskog ogranka Amazon Musica, a priređen je povodom skorašnjeg izlaska Disclosureovog novog albuma "Energy".

- Nastup nije otvoren za javnost, a glazba neće utjecati na prirodu budući da će je izvođači moći čuti samo u svojim slušalicama, naveli su iz Cerclea.

Spektakularni koncert u Nacionalnom parku Plitvička jezera možete pogledati OVDJE.

Nastup je na službenom Facebook profilu produkcijske kuće Cercle ostvario više od 710 tisuća pregleda te je prikupio više od devet tisuća komentara, a podijeljen je više od 10 tisuća puta.

Osim komplimenata na račun Disclosure, korisnici Facebooka koji su gledali nastup nahvalili su i Plitvice i Hrvatsku. "Plitvice su čudesne, zapravo cijela je Hrvatska čudesna, a i ljudi su također", napisao je jedan korisnik. "Hrvatska ima prekrasnu prirodu. Obala je nevjerojatna", dodao je drugi. "Kakav čudesan zvuk, a da ne spominjem mjesto... Prelijepo je", nadovezala se treća korisnica. "Tako lijepa lokacija. Voljela bismo se dovesti tamo brodom i pogledati nastup uživo", rekla je četvrta.

Objava na Disclosureovom Instagram profilu neposredno prije samog koncerta prikupila je gotovo 19 tisuća lajkova, a korisnici se nisu libili nahvaliti Nacionalni park Plitvička jezera. "Uživajte u Hrvatskoj", poručio im je jedan korisnik.

Cercle je Nacionalni park Plitivčka jezera na svom Twitter profilu opisao kao izvanredan park koji se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Disclosure je u Hrvatsku stigao u nedjelju, a ranije su u ponedjeljak najavili da će u 17 sati po našem, odnosno 16 sati po britanskom vremenu nastupiti u "lijepoj i sunčanoj" Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 23:00