SVIRAJU NA INMUSICU

Ne, nije šala! Dogstar, bend koji je osnovao megapopularni Keanu Reeves, sljedeće godine stiže u Zagreb!

Dogstar - Bret Domrose, Robert Mailhouse i Keanu Reeves

 Rodin Eckenroth/Getty Images/Profimedia/Rodin Eckenroth/getty Images/profimedia
U svibnju 2023. Dogstar su, nakon više od dva desetljeća, održali impresivan povratnički koncert na festivalu BottleRock Napa Valley

Rokeri Dogstar pridružuju se impresivnom programu INmusic festivala uz već najavljena imena The National, The Smashing Pumpkins, Hozier, Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods i Paolo Nutini!

Dogstar je osnovan početkom 90-ih godina kao projekt Keanua Reevesa na bas gitari i Roberta Mailhousea na bubnjevima, a dvojcu se naknadno pridružio Bret Domrose kao pjevač i gitarist čime je započela era ovog alternativnog rock benda.

Njihov osebujan grunge izričaj donio im je pozitivne kritike i obožavatelje širom svijeta. Album prvijenac "Our Little Visionary" objavljen je 1996. godine, a svoj značaj Dogstar su dodatno potvrdili nastupima kao predgrupa mnogim velikanima 90-ih, između ostalih i Davidu Bowieju.

Drugi album "Happy Ending", objavljen 2000., dočekan je s oduševljenjem, a na kraju uspješne turneje trio se razišao. Ponovno okupljanje Dogstara ubrzala je pandemija koronavirusa, a pjesme nastale tijekom tog perioda postale su dijelom najnovijeg albuma "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees", objavljenog u listopadu ove godine. U svibnju 2023. Dogstar su, nakon više od dva desetljeća, održali impresivan povratnički koncert na festivalu BottleRock Napa Valley kojim su zadivili mnogobrojnu publiku.

Dogstar prvi put dolaze u Hrvatsku kao dio impresivnog programa povratničkog INmusic festivala #16 u lipnju 2024. godine! Najpovoljnije trodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #16 cijeni od 89 eura (+ troškovi transakcije) te sedmodnevne dnevne kamperske ulaznice po cijeni od 49 eura (+ troškovi transakcije) moguće je kupiti do 2. siječnja 2024. putem službenog festivalskog webshopa. Putem webshopa je dostupan i INmusic blagdanski paket po cijeni od 99 eura (+ troškovi obrade) kao i u Dirty Old Shopu po cijeni od 99 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 21:30