PREDAH OD SNIMANJA

NAJBOLJI ZAGREBAČKI POP BAND DVA DANA SLAVI Božićni koncert Jinxa obećava jako puno plesa

Cakovec, 080712.Traje Ljeto u gradu Zrinskih, tradicionalni festival u Cakovcu na kojem se odrzavaju brojni koncerti, izlozbe, kino projekcije i predstave, a traje do 15. srpnja.U sklopu festivala na prostoru srarog grada Cakovec odrzan je koncert Jinxa.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Svoger / CROPIX
Jinx su prošle godine proslavili 20. obljetnicu svog rada

Jadranka Ivaniš Yaya, Coco Mosquito, Igor Pavlica i ostatak benda Jinx održat će dvodnevni Božićni koncert u Vintage Industrial Baru u petak 25. prosinca i u subotu 26. prosinca.

Uvijek zanimljiva, razigrana i svirački vesela koncertna atrakcija, ove će zime zajedno s zagrebačkom publikom proslaviti Božić, i to na čak dva koncerta. Bend je inače trenutno zauzet snimanjem materijala za najnoviji studijski album, ali će božićni predah iskoristiti kako bi zajedno sa svojom publikom zaplesali uz svima dobro poznate pjesme.

Inače, Jinx su prošle godine proslavili 20. obljetnicu svog rada. Organizatori poručuju: Ima li boljeg načina za dvostruku proslavu Božića od plesanja sa Jinxima u Industrialu? Hmmm, možda ima, ali trenutno se ne možemo sjetiti.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old shopu i Vintage Industrial Baru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:08