HUMANITARNA AKCIJA

#JADONIRAM Veliki interes za koncert Jose Carrerasa u pulskoj Areni

 Getty
Postavite svoju fotografiju s kupljenom ulaznicom uz prigodni, originalni post na sve društvene mreže uz pojašnjenje zašto je važno djelovati humanitarno. Osoba s najoriginalnijim postom za uspomenu će se slikati s Jose Carrerasom, a deset najzanimljivijih postova dobit će ENC uređaj

Veliki interes vlada za koncert Jose Carrerasa u pulskoj Areni. Jose Carreras nastupa u sklopu svoje zadnje svjetske turneje 'A Life in Music' u pulskoj Areni 23.7. s početkom u 21 sat. Sa slavnim španjolskim tenorom kao gošće će nastupiti hrvatska čelistica Ana Rucner i sopranistica Martina Zadro.

Ovaj je koncert humanitarnog karaktera, a u sklopu akcije #jadoniram sav prihod od prodanih ulaznica bit će doniran dječjem odjelu KBC-a u Rijeci i Centru za rehabilitaciju 'Veruda' u Puli. Organizatori pozivaju sve, koji još nisu, da nabave ulaznice i tako postanu donatori u plemenitoj akciji kojoj je cilj pomoći bolesnoj djeci.

Pozivamo sve posjetitelje koncerta da sudjeluju u akciji #jadoniram. Potrebno je postaviti svoju fotografiju s kupljenom ulaznicom uz prigodni, originalni post na sve društvene mreže uz pojašnjenje zašto je važno djelovati humanitarno. Osoba s najoriginalnijim postom za uspomenu će se slikati s Jose Carrerasom, a deset najzanimljivijih postova dobit će ENC uređaj Bina-Istre sa 500 kuna na računu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 10:58