Hartera vam isporučuje "Nulti dan' s Hladnim Pivom

Hartera7 Festival: Trentemoller LIVE, Hercules And Love Affair, James Holden, Fairmont LIVE, Brodinski, Feadz, Petar Dundov LIVE...

Sedma Hartera, festival elektronske glazbe koji se posljednje tri godine održava u staroj tvornici papira u Rijeci, održat će se ove godine 15.-16. srpnja. Što se glavnih faca tiče, na ovom festivalu koji se već našao na popisu 10 najboljih malih festivala u Europi prema portalu Virtual festivals, Trentemøller i Hercules & Love Affair i Feadz su najjača imena.

Najveća novost u odnosu na prošle godine je svakako promjena termina – festival će se održati mjesec dana kasnije nego inače, a uveden je i tzv. 'Nulti dan' 14. srpnja kada će vas zabavljati Hladno pivo, Pasi, Diskurz i Krešo i kisele kiše. Promotivna cijena ulaznice za "Nulti dan" do kraja svibnja iznosi samo 79 kuna, a nakon 1. lipnja 99 kuna i mogu se kupiti u sustavu Eventima.

Hladno pivo je bez sumnje najtraženiji hrvatski rock band, s najbrojnijom i najvjernijom sljedbom. Dečki redom krcaju sve, od prostorija mjesne zajednice do velebnog zagrebačkog Jaruna, a pjesmaricu Hladnog piva podjednako dobro znaju i punašne kućanice i njihovi tetovirani sinovi. Novim albumom “Svijet Glamura” očekivano su razvalili eter i u velikom se stilu vratili na cestu. Vraćaju se i u Rijeku! I to 14. srpnja kada će se po prvi puta popeti na veliku pozornicu Tvornice papira.

Cijena ulaznice: 120 kuna

EX TVORNICA PAPIRA

Ružićeva bb, 51000 Rijeka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 10:54