RASPRODANI KONCERTI

Grace Jones i Thievery Corporation ovaj tjedan osvajaju Zagreb, do ulaznica uspjeli doći samo najbrži fanovi

Grace Jones

 Andrea Klarin
Na stadion Šalata stižu diva koja definira glazbu, modu i umjetnost te vrsni producenti chill out, lounge i globalnih zvukova

Zagreb će ovoga tjedna biti u znaku dva izuzetna, odavno rasprodana koncerta. Na stadion Šalata u četvrtak 4. srpnja stiže velika Grace Jones, dok će u subotu 6. srpnja na istom mjestu nastupiti Thievery Corporation.

Jedna od najprepoznatljivijih figura američke glazbene scene, Grace Jones, već gotovo četiri desetljeća definira glazbu, modu i umjetnost te je neizostavan dio enciklopedija pop kulture. Veliki samostalni open air koncert na Šalati bit će njezino prvo gostovanje u Zagrebu. Vrata stadiona otvorit će se u 19, a nastup počinje u 21:30 sati.

image

Thievery Corporation

PROMO

Thievery Corporation, jedni od najpoznatijih producenata chill out, lounge i globalnih zvukova, dolaze s bendom na stadion Šalata u subotu 6. srpnja 2024. Kao jedna od najunikatnijih pojava u svijetu elektroničke glazbe, Thievery Corporation kroz svoj rad daju uvid u međunarodne glazbene stilove. Njihovu mješavinu raznih osobnosti, kultura, zvukova i utjecaja publika će doživjeti na velikom open air nastupu i ljetnom spektaklu u samom srcu Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 11:10