‘DIVNA BALADA‘

Duet Ane iz Voicea i Urbana ‘Kažu svi da izmišljam‘ hit je u regiji, u jednom danu zaradio mnoštvo pregleda: ‘Oborili ste nas s nogu‘

Damir Urban i Ana Širić

 Milica Czerny Urban/Milica Czerny Urban
Urban je bio mentor Ane Širić u HTV-ovom showu, a sada je s njom snimio pjesmu čiji je autor

Prekrasna balada "Kažu svi da izmišljam" finalistice showa "The Voice" Ane Širić i njezinog mentora Damira Urbana u nešto više od jednog dana od objave na Youtubeu prikupila je više od 62 tisuće pregleda. Osim što se ovaj duet ekspresno svrstao u YouTube trending, pjesma je zaradila i brojne pohvale u dosad više od 200 komentara pristiglih iz cijele regije.

Tijekom natjecanja u četvrtoj sezoni HTV-ovog showa Ana Širić i Urban postali su prijatelji, a prije finala je mentor zamolio gledatelje da mladu glazbenicu podrže i nakon što "Voice" završi.

image

Damir Urban i Ana Širić

Milica Czerny Urban/Milica Czerny Urban

"Moja prva pjesma dolazi uz čuda koja me prate u posljednje vrijeme s osobom koju sada mogu zvati svojim prijateljem. Od nas, za vas, iskreno iz srca i glasa. Suradnja se dogodila nakon ‘The Voicea‘ kada je Damir odlučio pokloniti mi svoj tekst i svoju pjesmu i pritom pjevati sa mnom i pomoći mi da se sva priča oko nje ostvari.", kazala je Širić o skladbi čiji je autor glazbe i teksta Damir Urban. Aranžman potpisuje Nikša Bratoš. Za pjesmu je snimljen je i videospot u režiji Milice Czerny Urban koji će svoju objavu još malo pričekati.

"Što sam više tijekom ‘The Voicea‘ upoznavao Anu, bio sam sve sigurniji da joj želim napraviti pjesmu i tako ju podržati u početku njezine siguran sam, uspješne glazbene karijere. ‘Kažu svi da izmišljam‘ sam napravio baš za nju, nastojeći poštovati njezin senzibilitet i osobnost, a moje pojavljivanje u pjesmi je samo način da joj kažem da sam uz nju i da joj držim leđa. Veselim se što će pjesma, a uskoro i spot, ugledati svjetlo dana i nadam se, sretno doputovati do srca Aninih slušatelja. Ona je to svojom čudesnom izvedbom sigurno zaslužila!", rekao je Damir Urban.

image

Ana Širić

Milica Czerny Urban/Milica Czerny Urban

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 09:46