VRAĆA SE VEĆI I JAČI

Dobar House za subotu najavljuje gostovanje nizozemskog DJ-a Dennis Quina u klubu Peti Kupe

Dennis Quin

U posljednjih nekoliko godina, Dennis Quin se probio na scenu kao jedno od najuzbudljivijih imena u svijetu house glazbe

Hrvatski glazbeni brend Dobar House, na radost brojnih ljubitelja dobrog urbanog zvuka, najavljuje zatvaranje zagrebačke sezone, ali i nastavak izvrsnih partija u subotu, 27. svibnja u klubu Peti Kupe u koji dovode najbolje čuvanu tajnu Amsterdama – DJ-a Dennis Quina.

Dobar House iza sebe ima dugu i bogatu sezonu u kojoj su kako organizatori kažu "zahvaljujući fanovima i publici još više narasli te imali priliku napraviti neka njima draga i bitna gostovanja, redom DJ-eva koji uglavnom nisu imali prilike nastupiti u Zagrebu do sada".

U posljednjih nekoliko godina, Dennis Quin se probio na scenu kao jedno od najuzbudljivijih imena u svijetu house glazbe zahvaljujući svom zrelom, osvježavajućem zvučnom identitetu koji se ne može čuti tako često. Quinova strast za House glazbom započela je ranih devedesetih inspirirana Chicago/NY House zvukom, s pločama Kerri Chandlera, Todd Terryja, Masters At Work i mnogih drugih tog zvuka.

Budući da je sa svojom produkcijom raznolik, ali uvijek dosljedan, Dennis Quin je zasluženo pod reflektorom. Jedan od vrhunaca vrijednih spomena je njegova suradnja i prijateljstvo s Kerri Chandlerom, a njegov uspješan remiks ‘You‘re In My System‘ klasika otvorio mu je međunarodna vrata. Nakon toga njegova glazba dobila je snažnu podršku imena poput Jamie Jones, Seth Troxler, Louie Vega, Marco Carola, Chris Stussy i mnogih drugih.

Njegova diskografija je izvanredna i raznolika. S izdanjima na etiketama kao što su Defected, Madhouse Records, PIV, Kaoz Theory i Cécille Records dokazao je da je jedan od najboljih u svijetu house glazbe.

Jedan od vrhunaca 2023. je nadolazeći remiks Dennisa Quina za legende Moodymanna & Louie Vegu pored službenog remiksa Masters At Work koji će ugledati svjetlo dana kasnije ove godine. Lista njegovih nastupa je ogromna, ali možemo navesti neke: Tomorrowland, PIV showcaseovi, Straf_werk, Fabric London, Pacha Barcelona i mnogi drugi.

Dennis je nastupao i na trećoj godišnjici Dobrog Housea 2019., a sada se vraća veći i jači nego ikada! Uz Dennisa, lineupu se pridružuje redoviti gost Dobar House partyja, HrwoE, kao i vaši vjerni domaćini - Elena Mikac i Tom Bug.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 15:53