TI SI NAM U MISLIMA...

DINO NAS JE NAPUSTIO PRIJE 7 GODINA Official Tribute to Dino Dvornik live u Green Gold Clubu!

Sedma godina od odlaska jedinstvenog, legendarnog hrvatskog glazbenika, pjevača, tekstopisca i skladatelja, hrvatskog kralja funka Dine Dvornika obilježit će se na Official Tribute to Dino Dvornik koji će se održati 23. listopada s početkom u 22:30 u zagrebačkom Green Gold Clubu.

Tribute bend, koji se redom sastoji od eminentnih, nagrađivanih glazbenika, vrhunskih instrumentalista, koji su dio svoje glazbene karijere gradili direktno uz hrvatskog kralja funka, na ovogodišnjem Official Tributeu predvodit će Nikola Marjanović, frontman grupe Sane koja se posebno istaknula upravo nevjerojatnim obradama Dininih najvećih hitova!

Posebno ove godine, bend je pojačan dugogodišnjim Dininim klavijaturistom, Juricom Leikauffom, a osim već poznatog Tribute benda, na koncertu u čast Dine Dvornika nastupit će i mnogi gosti, Dinini prijatelji i suradnici, vrhunski hrvatski glazbenici kao što su Davor Gobac te Zvonimir Bučević Buč, trenutačni basist grupe Boa, a bivši član The Bastardza, Parnog Valjka te Songkillersa u sklopu kojih je, uz Gojka Tomljanovića iz benda, sudjelovao na snimanju jedinstvenog live albuma "Dino Dvornik & Songkillers - Live in München"!

Gostima će se na pozornici pridružiti i Elvis Sršen NoA, relativno novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali koje je svojim obradama i pjesmama već uvelike osvojio naklonost glazbenih kritičara i publike.

Tribute band koji već godinama oživljava Dinin duh i nastoji prenijeti njegovu energiju te slušateljima pružiti vrhunsku zabavu čine:

* Alen Svetopetrić - Bas (Tony Cetinski)

* Zoran Jaeger Jex - Gitara (The Bastardz)

* Gojko Tomljanović - Klavijature (Josipa Lisac)

* Jurica Leikauff - Klavijature (Prljavo Kazalište)

* Ivica Premelč Ywek - Sax (Prljavo Kazalište, The Bastardz)

* Igor Šega - Bubnjevi (Nina Badrić)

I zato, ne propustite ovogodišnji Official Tribute to Dino Dvornik uz vrhunske glazbenike, instrumentaliste i pjevače, na koje je Dino Dvornik za života ostavio golemi utisak, nebrojeno puta s njima podijelio pozornicu i energiju i koji su imali prilike osobno sudjelovati u izgradnji njegove karijere. Osjetite funk i zajedno s njima oživite uspomenu na neponovljivog Dinu Dvornika! Vidimo se u Green Gold Clubu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 08:19