TRAŽE 290 MILIJUNA DOLARA

'ANGAŽIRALI SU LIJEČNIKA ZBOG KOJEG JE UMRO NAŠ SIN I BRAT' Obitelj Michaela Jacksona traži odštetu od tvrtke AEG

Tvrtka AEG tvrdi da nije odgovorna za smrt pjevača koji je u dobi od 50 godina umro od predoziranja anestetikom propofolom

LOS ANGELES - Obitelj Michaela Jacksona traži odštetu od 290 milijuna dolara od organizatora koncerata tvrtke AEG, koja je angažirala liječnika proglašenog krivim za smrt američke pop zvijezde 2009., pišu američki mediji.

Odvjetnik obitelji u završnim je riječima u građanskoj parnici pozvao porotu da presudi u korist obitelji i dodijeli na ime duševnih boli i izgubljenih prihoda pjevačevoj majci Katherine odštetu od 35 milijuna dolara te još po 85 milijuna dolara svakom od tri Jacksonova djeteta.

Tvrtka AEG tvrdi da nije odgovorna za smrt pjevača koji je u dobi od 50 godina umro od predoziranja anestetikom propofolom uoči početka koncertne turneje u Londonu.

'MICHAEL JACKSON NIJE UBIJEN,SAM JE KRIV ZA SVOJU SMRT' Na sudu prihvaćena izjava duha

Obitelj Michaela Jacksona u tužbi tvrdi da AEG Live nije na odgovarajući način provjerio liječnika Conrada Murraya prije nego ga je angažirao.

Bivši kardiolog, koji je prepisivao lijekove Jacksonu i vodio brigu o njegovu zdravlju, osuđen je 2011. za nehotično ubojstvo američkog pjevača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 00:48