ZAR JE VEĆ TOLIKO PROŠLO?

20 GODINA JINXA Yaya i ekipa proslavit će rođendan serijom koncerata u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu...

Cakovec, 080712.Traje Ljeto u gradu Zrinskih, tradicionalni festival u Cakovcu na kojem se odrzavaju brojni koncerti, izlozbe, kino projekcije i predstave, a traje do 15. srpnja.U sklopu festivala na prostoru srarog grada Cakovec odrzan je koncert Jinxa.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Svoger / CROPIX

Grupa Jinx najavila je seriju koncerata u regiji i šire tijekom cijele godine kako bi proslavili 20 godina uspješnog glazbenog djelovanja.

Jinxi pripremaju atraktivni presjek vrhunske karijere u kojem ćete uživati u hitovima poput “Tamo gdje je sve po mom”, “Na Zapadu”, “Smijem se”, “Da smo se voljeli manje”, “Bye Bye Bye Baby Bye”, ali i cijelom nizu dobro poznatih pjesama od kojih su mnoge tijekom proteklih 20 godina postali međugeneracijski evergreeni.

Bit će na pozornici mjesta i za glazbene poslastice iz repertoara Jinxa koje nisu standardne na njihovim set-listama, no za ovu prigodu pripremljene su u novim i osvježenim aranžmanima.

Sve skupa ćete ih uživo moći čuti na “20 YEARS OF JINX” koncertima.

Svjetlo dana uskoro će ugledati i novi singl i novi album grupe Jinx.

I na tome se u Jinxima već radi: filigranski suptilno i kirurški precizno “bacaju se uroci” na nove pjesme. Jinxi ih namjeravaju uskoro podijeliti s Vama.

Prvi u seriji jubilarnih “20 YEARS OF JINX” koncerata u Sloveniji Jinxi ponosno najavljuju za petak 11. travnja u Ljubljani, u Cvetličarni.

- Jinxi su jako sretni kaj će svirati seriju koncerata povodom 20 godina glazbenog rada i djelovanja. Veselimo se unaprijed spaljivanju loših vibracija i viška tuge oko nas! Iznimno nam je drago da je upravo Ljubljana prva na redu. Bacit ćemo dobar urok na sve koji dodju uživo zaplesati i provesti se sa nama :)", najavila je entuzijastično Yaya.

Nikola Vilic / CROPIX
Split, 020612.Povodom Dana studentskog sporta na Rivi je odrzan i koncert grupe Jinx. Koncert je okupio nekoliko stotina obozavatelja dobre glazbe.Na slici: detalj s koncerta.Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Već sljedeći mjesec, točnije 20. svibnja bend će zauzeti plato iznad garaže Tuškanac gdje se nalazi glavna pozornica Gričevanja. Zagrebačka proslava okruglih 20 sadržavat će mnoštvo rođendanskih iznenađenja o kojima će Jinxi više pričati sljedećih tjedana.

Mjesec lipanj rezerviran je za Beograd, još jedan grad s kojim je bend proteklih godina razvio poseban odnos.

Vidimo se u Cvetličarni!

Marko Todorov / CROPIX
Zagreb, 170612.Muzej suvremene umjetnosti.Povodom zatvaranja izlozbe "L'amour du risque / Ljubav prema riziku" na terasi MSU-a odrzan je koncert grupe Jinx.Na slici: detalj s nastupa.Foto: Marko Todorov / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 22:36