OTKRIVENA NOVA POSTAVA

ŽENSKI GHOSTBUSTERS 'Djeveruše' postaju istjerivačice duhova u novoj verziji kultne komedije

 YouTube
Dok je Ernie Hudson, glumac iz originalnog filma, kritizirao ideju "ženske" verzije, Bill Muray je izjavio da mu ta ideja zvuči sjajno

Paul Feig, redatelj nove verzije 'Istjerivača duhova' ('Ghostbusters') domislio je novi pristup filmskom hitu iz 1984. godine - sva četiri glavna lika bit će žene, a putem Twittera otkrio je imena glumica koje će nositi likove "istjerivačica": Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones i Kate McKinnon.

Melissa McCarthy i Kristen Wiig nastupile su u filmu 'Djeveruše' ('Bridesmaids'), koji je Feig režirao, dok je za Leslie Jones i Kate McKinnon zanimljivo da su nastupale u emisiji Saturday Night Live, gdje su bili Dan Aykroyd i Bill Murray, originalni 'Istjerivači'.

Film s četiri istjerivačice duhova (koje su, suprotno holivudskim običajima, starije od 30 godina!) snimat će se ovog ljeta u New Yorku, a u kina dolazi u srpnju 2016., kako je objavio Feig na Twitteru. Film je isprva bio zamišljan kao nastavak 'Ghostbustersa', ali se od toga odustalo kada je Bill Murry odbio sudjelovati, a Harold Ramis umro.









Dok je Ernie Hudson, glumac iz originalnog filma, kritizirao ideju "ženske" verzije, Bill Muray je izjavio da mu ta ideja zvuči sjajno i da bi on gledao taj film.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 18:09