DINAMITNI DUO

VIDEO: ASTERIX: GRAD BOGOVA Mario Petreković i Baby Dooks kao legendarni Gali

Mario Petreković i David Vurdelja Baby Dooks potvrdili su se kao logičan izbor za sitnog, ali dinamitnog Asterixa te velikog, ali dobroćudnog Obelixa

U četvrtak 29. siječnja stiže ekranizacija jedne od najpopularnijih epizoda legendarnog serijala o nepokorenim Galima, animirani hit 'Asterix: Grad Bogova'. Na sinkronizaciji koja je trajala mjesec dana radila su brojna glumačka imena poput Enesa Vejzovića, Krešimira Mikića, Duška Valentića, Jasne Palić Picukarić, Jasne Bilušić i Jadranke Đokić, no glavne su uloge pripale multitalentiranom dvojcu koji se, unatoč nedostatku formalnog obrazovanja, višestruko dokazao u zahtjevnim vokalno-scenskim formatima bolje i od najvećih profesionalaca.

Mario Petreković i David Vurdelja Baby Dooks potvrdili su se kao logičan izbor za sitnog, ali dinamitnog Asterixa te velikog, ali dobroćudnog Obelixa.

Na pitanje tko se najviše veselio njegovoj ulozi Asterixa, Mario Petreković je rekao: "Nitko. Svi su bili ljubomorni i zavidni, osim širokog spektra nećakinja i nećaka te bliže i daljnje rodbine iz Švedske."

Trailer filma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 21:18