TUŽNA VIJEST

U 91. godini umrla poznata glumica, pamti se po ulozi u filmu Bonnie i Clyde

Bonnie and Clyde

 Imdb/
Rođena je u Bluefieldu u Zapadnoj Virginiji, igrala je u više od dvadeset i pet igranih filmova i televizijskih projekata, uključujući neke epizode ‘Zone sumraka‘ iz ranih 1960-ih

Umrla je američka glumica Evans Evans koja je glumila Velmu Davis u filmu "Bonnie i Clyde" snimljenom 1967. godine. Glumila je ženu koju su oteli Warren Beatty i Faye Dunaway. S njom su oteli i protagonista kojeg je glumio Gene Wilder.

Evans Evans je umrla u devedeset i prvoj godini života, na njezinoj osmrtnici piše da je preminula 16. lipnja 2024. bez detalja o uzroku smrti.

Rođena je u Bluefieldu u Zapadnoj Virginiji, igrala je u više od dvadeset i pet igranih filmova i televizijskih projekata, uključujući neke epizode "Zone sumraka" iz ranih 1960-ih. Glumila je i na Broadwayu.

Evans je bila u braku s redateljem Johnom Frankenheimom, od 1963. do njegove smrti 2022. godine. Evans je nastupila kao Flirt Conroy u predstavi "The Dark at the Top of the Stairs" u kazalištu Music Box Theatre na Broadwayu 1957. godine, radeći s Teresom Wright, Patom Hingleom i Sandy Dennis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 16:27