HIT NA YOUTUBEU

Objavili trailer za blockbuster zbog kojeg je Zagreb bio u blokadi. Pogledajte scene eksplozija na trgu i razbijanja tramvaja

Snimanje holivudskog akcijskog filma Canary Black s glumicom Kate Beckinsale u glavnoj ulozi

 Ronald Gorsic/Cropix
Akcijski je triler ‘Canary Black‘ gotovo u potpunosti snimljen u Zagrebu, u njemu glumi i jedna hrvatska glumica, evo kada stiže na male ekrane

Brojni su Hrvatski gradovi nemali broj puta bili kulise za najveće svjetske hit serije ili filmove pa se tako 2022. godine Trgom bana Jelačića mahnito vozilo, pucalo iz automobila, a dogodio se i veliki sudar s tramvajem. Sve to zbog snimanja filma „Canary Black“ za kog je nedavno izašao i trailer.

image


Kate Beckinsale na snimanju nocnog filmskog seta filma Canary Black

Damir Krajac/Cropix

Nadolazeći akcijski triler s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi sniman je na raznim lokacijama diljem samog centra Zagreba, a film govori o agentici CIA-e koju ucjenjuju teroristi sa željom da ona izda vlastitu zemlju ne bi li spasila otetog supruga.

Redatelj je Pierre Morel, scenarist Matthew Kennedy, a uz Kate u filmu još glume Saffron Burrows, Elizabeth Mills te hrvatska glumica Romina Tonković. U ožujku je ove godine Amazon objavio kako bi film na njihovim kanalima za reprodukciju Amazon Video trebao biti dostupan 24. listopada 2024. godine.

image

Snimanje holivudskog akcijskog filma Canary Black s glumicom Kate Beckinsale u glavnoj ulozi

Ronald Gorsic/Cropix

Prisjetimo se film se u Zagrebu snimao 50 dana i to na čak 130 lokacija diljem centra. Na “Canary Blacku” angažirano je oko 350 hrvatskih filmskih djelatnika i 1200 statista. Snimanje je donijelo popriličnu dobit samom gradu zagrebu, ali i vlasnicima hotela u Kojima je bila smještena filmska ekipa, a detalje o financijama pročitajte ovdje.

image


Snimanje filma Canary Black u kojem Kate Beckinsale glumi agenticu CSI Avery Graves

Tomislav Kristo/Cropix

Pisali smo kad se snimao ovaj film, kako je Zagreb bio pod opsadom.

Canary Black jedna je od najambicioznijih produkcija u Zagrebu, a film Pierrea Morella sniman je na čak 130 lokacija u gradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 13:24