BESTSELER

'NESTALA' Pojavio se prvi trailer novog trilera Davida Finchera

 YouTube
Gillian Flynn i redatelj David Fincher skrojili su drugačiji završetak 'Nestale' u odnosu na knjiški predložak

U ljeto prošle godine zaprešička Fraktura objavila je hrvatsko izdanje bestselera 'Nestala' ('Gone Girl') američke spisateljice Gillian Flynn, a za jesen je najavljena kinopremijera istoimenog filma u režiji holivudskog majstora trilera Davida Finchera, poznatog po filmovima 'Klub Boraca', 'Sedam' i 'Zodijak'.

Priča započinje jednoga vrućega dana u Mississippiju, gdje se Nick (u filmu ga glumi Ben Affleck) i Amy ( Rosamund Pike) spremaju proslaviti petogodišnjicu braka. U planu je večera, a Amy je kao i svake godine priredila igru traženja. No proslave nema, jer Amy je nestala. Amyin dnevnik otkriva naličje njihova naizgled savršenog braka. Potraga za nestalom postaje nacionalna vijest broj jedan, a Nick postaje jedini pravi osumnjičenik i više nije "zlatni dečko" provincijskoga gradića. Ali ni Amy nije onakva kakvom se čini...

Prvi trailer filma, koji se upravo pojavio, napravljen je bez dijaloga, uz glazbenu pratnju pjesme 'She' (koju je u originalu spjevao Charles Aznavour a svojedobno je obradio Elvis Costello).

Gillian Flynn i redatelj David Fincher navodno su zajedno skrojili drugačiji završetak 'Nestale' u odnosu na knjiški predložak, tako da će i čitatelji knjige gledati film u neizvjesnosti.

Pogledajte trailer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 21:19