NOĆNI AGENT

Neobičan detalj u hit seriji na Netflixu: sumnjivac Pavelić nasljednik je jugoslavenske kraljevske obitelji

Noćni agent

 Netflix/
Nova Netflixova serija nastala je prema istoimenom romanu američkog pisca Matthewa Qurika

FBI agent Peter Sutherland (glumi ga Gabriel Basso), radi u podrumu Bijele kuće, njegov je posao da se javlja na telefon, degradiran je. Telefon nikada ne zazvoni sve do jedne večeri, zove ga programerka Rose (Luciane Buchanan) čija je obitelj upravo ubijena. U tom trenutku počinje radnja serije "Noćni agent" koja je prošlih tjedana jedna od najgledanijih serija na Netflixu. Zajedno bježe, te otkrivaju da se "bad guys" nalaze i u Bijeloj kući.

Nova Netflixova serija nastala prema istoimenom romanu američkog pisca Matthewa Quirka, autor je Shawn Ryan (serije Na rubu zakona; Terijeri i mnoge druge).

Zanimljivo je u seriji da se pojavljuje i zločinac s ovih prostora. Riječ je, naime, o Andreju Paveliću, koji je u seriji potomak - kraljevske jugoslavenske obitelji, a to zaključuju po prstenu na ruci.

Naime, kako piše na Netflixu, u knjižnici Rose istražuje sliku prstena, heraldik povezuje sa srpskom obitelji Pavelić, a za njega se uspostavi da je nasljednik nekadašnje jugoslavenske kraljevske obitelji. Andrej Pavelić, koji je i saborski zastupnik, nedavno je nestao u Crnoj Gori... Udovica ubijenog FBI agenta, pak, otkriva glavnim protagonistima kako je Pavelić vodio kampanju protiv američkih izvođača koji su provodili ilegalne operacije na Balkanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:47