‘AVATAR: THE LAST AIRBENDER‘

Najava Netflixove serije izazvala veliki interes. U tri dana pogledalo ju je gotovo 4.4 milijuna ljudi

Gordon Cormier, Netflixova serija  Avatar: The Last Airbender (2024.)

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia
Adaptacija voljene Nickelodeonove serije s Gordonom Cormierom u glavnoj ulozi na platformi će biti dostupna od 22. veljače

Gotovo 4.4 milijuna pregleda na Netflixovom kanalu na Youtubeu pokazatelj je značajnog interesa gledatelja za seriju "Avatar: The Last Airbender" koja će na platformi biti dostupna od 22. veljače. Akcijsko-avanturistička fantasy priča prati mladog Avatara Aanga koji usavršava vještinu ovladavanja četirima elementima - vodom, zemljom, vatrom i zrakom kako bi svijet vratio u ravnotežu koju je poremetila Nacija Vatre napadom na Nomade Zraka u pokušaju osvajanja svijeta. No, novu nadu svijetu donosi mladi Aang, jedan od Nomada Zraka, posljednji svoje vrste.

U adaptaciji voljene Nickelodeonove animirane serije istoga imena, Aang će na svome putu snage udružiti s braćom Katarom (Kiawentiio) i Sokkom (Ian Ousley) iz Plemena Vode te će krenuti u misiju spašavanja svijeta od Gospodara Ozaija (Daniel Dae Kim). No, to neće biti lak zadatak jer niti protjerani princ Zuko (Dallas Liu) nije rekao svoju zadnju riječ, piše Tudum.

U naslovnoj ulozi pojavljuje se glumac Gordon Cormier koji o seriji kaže:

"Osjećam da će serija ‘Avatar: The Last Airbender‘ oživjeti sve što poznajete i volite iz originalne serije".

Nadam se i da će u ovaj svijet dovesti hrpu novih fanova koji dosad nisu čuli za ovu seriju i to mi se čini poprilično uzbudjlivim. Ja osobno sam fan serije i uzbuđen sam kao i vi svi", rekao je na pozornici događanja "Tudum: A Global Fan Event" u Brazilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 12:00