DEMANTIRALA MEDIJE

Glumica iz sporne snimke sa snimanja Coppolinog posljednjeg filma otvorila dušu: ‘Insinuacije su gnjusne. Bio je gospodin‘

Francis Ford Coppola

 Sameer Al-Doumy/AFP
‘Sve je lažno. Štoviše, ja sam njega zamolila da zapleše sa mnom. Ja sam ga zamolila da zapleše sa mnom pred svima. Zato mi je čudno što je priča izašla‘, rekla je Rayna Menz

Nakon što je filmski časopis Variety krajem srpnja objavio snimku na kojoj se navodno može vidjeti kako redatelj Francis Ford Coppola (85) na snimanju svog posljednjeg filma "Megalopolisa" pokušava ljubiti mlade statistice, glumica Rayna Menz, jedna od tih statistica, rekla je filmskom novinskom portalu Deadline da joj se gade insinuacije da se Coppola na snimanju ponašao neprofesionalno.

- Nije (Francis Ford Coppola) napravio ništa zbog čega bih se ja ili bilo koji drugi član filmske ekipe osjećali nelagodno. Snimka me zgrozila i iznenadila jer je snimanje tada bilo zatvoreno. To što netko ima video toga suludo je i jako neprofesionalno. Gnjusno je jer stalno govorio koliko je divna njegova supruga (Eleanor). Ona je većinu dana bila s nama na snimanju. Gnjusan je osjećaj, vidjeti taj video i pokušaj njihov pokušaj slanja takve poruke. Jednostavno gnjusno - rekla je Menz.

Menz tvrdi da insinuacija koju je Variety objavio, a koja je naoko potvrdila pisanje britanskih novina The Guardian, jednostavno nije istinita.

- Sve je lažno. Štoviše, ja sam njega zamolila da zapleše sa mnom. Ja sam ga zamolila da zapleše sa mnom pred svima. Zato mi je čudno što je priča izašla. On je čak i rekao nešto u stilu, "ja sam gospodin i nikada ne bih odbio daminu ponudu". Nakon toga smo zaplesali valcer, a u pozadini je svirala klupska glazba - rekla je Menz.

- Bio je profesionalan, bio je gospodin, na snimanju je trčkarao okolo poput kakvog slatkog talijanskog djeda. Bilo je zabavno. On je ljubazna i darežljiva osoba - dodala je Menz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 14:41