U FOKUSU PAŽNJE

Marija Selak i Nino Raspudić nisu otkrivali da su se ‘spetljali‘, sjećate se kako se saznalo? ‘Ljubav je plamtjela...‘

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić snimljeni u điru po gradu

 Ranko Šuvar/Cropix

Bračni par Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić trenutačno su najvruća medijska roba. Nakon odluke da napuste stranku Most, s kojom su izišli na izbore i baš njih dvoje požnjeli najveći uspjeh, svi im žele postaviti brdo novih pitanja.

Ovaj bračni par vrhunskih intelektualaca nikad nije htio svoj privatni život iznositi pred reflektore, dapače, nikad nisu javno priznali svoju vezu. Kad se Marija Selak pojavila na tv-u 2020. godine s dodanim Ninovim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao.

image
Damjan Tadić/Cropix

Ipak, početak njihove romanse nije nikoga iznenadio, Marija i Nino su se, nakon što ih je tv publika upoznala i zavoljela kroz emisiju "Peti dan", bili tako "logičan" par.

Završivši studij filozofije i hrvatskog jezika i književnosti 2010. godine, Marija Selak se zaposlila na Odsjeku za filozofiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, na kojem je i upoznala Nina Raspudića, doktora znanosti s Katedre za talijansku književnost.

image

Visina se doima kao jedini disbalans: Nino Raspudić i Marija Selak svim pratiteljima HTV-ovog ‘Petog dana‘ bili su tako logičan par

Damjan Tadić/Cropix

O početcima njihove veze ne zna se puno, no u intervjuu za Story Selak Raspudić otkrila je da je među njima oduvijek postojala neka iskra.

"Radili smo na istom fakultetu, pa smo se površno znali iz viđenja. Jednom smo se tako slučajno sreli i duže zapričali... Iz ove perspektive gledano, čini se da je ljubav plamtjela oduvijek" - ustvrdila je Marija Selak Raspudić.

image

Marija Selak Raspudić kao trudna zastupnica u Saboru

Damjan Tadić/Cropix

Zajedno imaju dvoje djece, kći Danicu i sina Iliju. Nino iz prvog braka ima i kćer Floru. Nino je, naime, prije braka s Marijom, bio u braku s redateljicom i scenaristicom Kristinom Kumrić, koja stoji iza telenovela poput ‘‘Ruže vjetrova‘‘ i ‘‘Tajne‘‘.

image

Marija i Nino u društvu Zvonimira Troskota

Damir Krajač/Cropix
image
Damjan Tadić/Cropix
image

Marija u saborskoj klupi s dojučerašnjim stranačkim kolegom Nikolom Grmojom

Damjan Tadić/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Vanesa Pandžić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:39