NASLJEĐE

Burberry torba, koju je u ‘Nasljeđu‘ ismijao Tom Wambsgans prodana je za skoro 20 tisuća eura

Serija Nasljeđe

 Hbo/
Plava majica koju je Roman nosio na Barbadosu zapravo je dječja majica za trinaest dolara iz Walmarta

Burberry torba, koju je u finalnoj epizodi nagrađivane serije "Nasljeđe" ismijao Tom Wambsgans (Matthew Macfadyen), suprug Shiv Roy, jedine kćeri medijskog magnata Logana Royja, na aukciji pri američkoj aukcijskoj kući Heritage Auctions prodana je za 18.750 dolara, piše The Guardian.

Riječ je o jednom od 200 rekvizita iz slavnog televizijskog šoua koji su se našli na navedenoj aukciji. Osim spomenute torbe, prodavale su se, primjerice, i roze kartice s govorom Romana Royja (Kieran Culkin) koji je potonji, prije no što se slomio, namjeravao pročitati tijekom pogreba svoga oca Logana (tri ručno ispisane kartice i jedna neispisana kartica prodane su za 25.000 dolara), uteg za papir sa škorpionom koji je Wambsgans darovao Shiv te lažne kobasice korištene u Loganovoj igri "Boar on the Floor". Uteg je dosegao iznos od 10.000 dolara, a kobasice 5.250 dolara.

Plava majica koju je Roman nosio na Barbadosu, zapravo dječja majica za trinaest dolara iz Walmarta, uz par je rozih kratkih hlača, prodana za 1.850 dolara.

Interes su privukli i plastična Waystar Royco identifikacijska iskaznica Kendalla Royja (Jeremy Strong) prodana za 6.250 dolara te ona Toma Wambsgansa, koja je dosegla nešto višu cijenu od 6.875 dolara.

Na aukciji su se prodavale i Loganova (Brian Cox) rođendanska čestitka za Kendalla s porukom ispisanom plavom tintom, kostim psa koji je na na prvi dan na novome poslu u parku Waystar Adventure Parks nosio rođak Greg (Nicholas Braun) te Kendallove kreditne kartice i vozačka dozvola.

image

Nasljeđe, Roman Roy

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

Cjelokupni iznos od 627.825 dolara dijelit će HBO i Heritage Auctions.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:51