SNIMI SCENU

Ptičica u potrazi za najboljom fotopričom sa ZFF-a!

 Ivan Dorotić
Fotografski portal Ptičica u suradnji s portalom Jutarnji.hr i Zagreb Film Festivalom organizira fotografski natječaj „Najbolja fotopriča sa ZFF-a".

Fotografski portal Ptičica u suradnji s portalom Jutarnji.hr i Zagreb Film Festivalom organizira fotografski natječaj „Najbolja fotopriča sa ZFF-a“. Pozivaju sve svi članovi portala Ptičica, ali i svi ostali ljubitelji fotografije i filma da posjete ovogodišnji Zagreb Film Festival te zabilježe tijek događanja svojim fotografskim aparatima.

Kolekciju od 10 fotografija koje čine fotopriču o Zagreb Film Festivalu treba nazvati rednim brojem od 1 do 10, označiti kao „ ZFF8“, uploadati na portal Ptičicu i jednostavno prijaviti na natječaj.

Zajedničkim odabirom uredništva Ptičice i fotografskog tima ZFF-a odabrat će se pobjednička fotopriča koja najbolje fotografski ilustrira tijek ovogodišnjeg filmskog festivala, prenosi atmosferu, popratne zanimljivosti i filmski duh. Najbolja kolekcija će se nagraditi i objaviti u Jutarnjem listu.

Osmo izdanje Zagreb Film Festivala održat će se od 17. do 23. listopada 2010. godine. Umjesto u SC-u, program će se moći pratiti na više zagrebačkih lokacija – u kinima Europa, Tuškanac i Dokukinu Croatia te u Plesnom centru koji će za potrebe festivala na tjedan dana postati atraktivna kino-dvorana. Dio programa prikazivat će se i u Muzeju suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu.

U sklopu festivala moći će se razgledati i izložba fotografija „Filmske scene“. Postav će biti izložen u predvorju Zagrebačkog plesnog centra, u Ilici 10, a izložba će trajati tijekom cijelog festivala. Na izložbi će se moći vidjeti fotografski postav od 20-tak najboljih fotografija članova Ptičice koje su odabrane na natječaju " Snimi najbolju scenu".

Posjetite Zagreb Film Festival i dobro se zabavite snimajući!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 23:16