SAMO U NOVOM GLOBUSU!

HRVAT VELIČANSTVENI Slaven Bilić otkriva planove za budućnost: Moj životni projekt - nakon Turske Engleska!

 Kerem Uzel/Narphotos

Slaven Bilić jedan od najboljih hrvatskih trenera, odmah uz Ćiru Blaževića, nastavio je graditi svoju karijeru u turskom klubu Besiktasu i u tome je vrlo uspješan. Mnogi ga smatraju čudotvorcem, ali hoće li uspjeti realizirati svoje planove, ovisi o daljnjem napretku Besiktasa.

Slavni trener istanbulskog Besiktasa otkriva svoje planove za budućnost nogometnom ekspertu Tomislavu Židaku. U novom broju Globusa pročitajte sve o Bilićevoj karijeri, planovima za budućnost, pobjedama i porazima.

“Ako osvojim naslov turskog prvaka, to bi utabalo moj trenerski put – prema Liverpoolu.”

Kakvi su planovi Slavena Bilića? Što o njemu misle slavni treneri drugih europskih klubova? Pročitajte u novom broju Globusa.

Globus donosi i sve detalje Šeksovog odlaska iz Sabora. Saznajte kako je Šeks razbjesnio Karamarka kad ga je u jednoj TV-emisiji optužio za nedemokratsko vođenje stranke. Pročitajte potresnu ispovijest žene kojoj je Alzheimerova bolest otela muža.

NOVI GLOBUS donosi povijesno otkriće. Saznajemo kako je šef hrvatske Partije, Mika Špiljak pomogao Tuđmanu da dobije putovnicu i ode u Kanadu.

Donosimo ekskluzivnu reportažu sa EXPO svjetske izložbe posvećene hrani na kojoj je bilo svega osim hrane. Leksikograf Velimir Visković za Globus otkriva sve o menadžerskoj strani najvećeg hrvatskog pisca Miroslava Krleže.

U našoj rubrici Politika saznajemo je li britanski model dobar za nadolazeće izbore u Hrvatskoj, donosimo ekskluzivni intervju sa europskom ratnicom Margrethe Vestager u borbi protiv monopola i otkrivamo sve o Boeingovom futurističkom zrakoplovu koji je prvi put sletio u Hrvatsku.

Donosimo obračun Gorana Marića s Rohatinskim i lažnim ekonomistima, pišemo o policajkama iz Rakitja i otkrivamo kako je Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta postala jednako cijenjena kao i Harvard.

U novom broju Globusa donosimo sve o najluđem i najvećem simulatoru leta u Hrvatskoj, otkrivamo tko su tvrtke koje brinu o Facebook profilima umrlih osoba te kako gubimo milijune kuna na tehnološkom otpadu.

Za Globus govori Timothy Snyder, američki specijalist za povijest ruskog imperijalizma. Ekskluzivno saznajemo što se događa u Makedoniji, zemlji pred kojom je građanski rat i otkrivamo gdje je nestalo milijun i pol crnaca iz Amerike.

Globusovi reporteri razgovarali su sa filozofom Romanom Krznarićem te bosanskohercegovačkim i američkim novinarskim kolumnistom i filmskim scenaristom Aleksandrom Hemanom.

Saznali smo što Zvonko Kusić poručuje ljevici i desnici, pročitali odličan novi krimić Drage Hedla, te donosimo izvještaj Željka Kipkea s venecijanskog Bienala.

SADRŽAJ JE PREUZET IZ JEDNOG OD PROŠLIH BROJEVA GLOBUSA. DOLJE POGLEDAJTE NASLOVNICU NOVOG BROJA GLOBUSA, KOJEG NA SVIM KIOSCIMA MOŽETE KUPITI OD ČETVRTKA:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:37