NOVI ŠEF UPRAVE

Zoltan Aldott preuzeo vodstvo Ine

Nadzorni odbor Ine jednoglasno je imenovao novog šefa Uprave. Aldott je dosad bio član Nadzornog odbora, a na mjestu šefa Uprave dobio je mandat od pet godina

ZAGREB - Nadzorni odbor Ine primio je na znanje ostavku predsjednika Uprave Laszla Gesztija i jednoglasno na tu dužnost imenovao Zoltana Aldotta na mandat od pet godina. Novi član Nadzornog odbora, umjesto Aldotta, bit će izabran 19. travnja na izvanrednoj glavnoj skupštini Ine.

U Mol-u 15 godina

Zoltan Aldott zaposlen je u MOL grupi već 15 godina i obnašao je niz odgovornih funkcija: od direktora Odjela za kapitalna tržišta do izvršnog potpredsjednika MOL-a za istraživanje i proizvodnju. Aldott je član Nadzornog odbora Ine otkad je MOL preuzeo 25 posto plus jednu dionicu kompanije 2003. godine. NO je dao i suglasnost na revidirane financijske izvještaje za prošlu godinu.

Temeljni kapital

Na izvanrednoj skupštini Ine odlučivat će se o promjenama Statuta tvrtke kojima se regulira uvjetno povećanje temeljnog kapitala. Nadzorni odbor je prihvatio i izvještaj o stanju društva. (S. B.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 00:27