Tvrtku Cissa, koja upravlja s poznatim hotelom Boškinac, restoranom s Michelinovom zvjezdicom, konobom i vinarijom, osnovao je Boris Šuljić koji je svoj prvi ozbiljniji poslovni iskorak napravio s klubom Kalypso na Zrću. Cissa upravlja s četiri djelatnosti pod krovnim prepoznatljivim brendom Boškinac. Šuljić naglašava da niti jedan pojedinačni brend nije izgubio svoj identitet zbog činjenice da posluje u sklopu tvrtke koja okuplja četiri različite djelatnosti. Nisu na prepoznatljivosti izgubile ni vinarija ni konoba koja je Šuljiću osobito važna u njegovoj i viziji njegovih suradnika u prikazivanju izvorne dalmatinske gastronomije kroz, kako nam kaže, vatru i originalne recepture. Boris Šuljić je značajno premašio posao i općenito je vrlo...
INTERVJU: BORIS ŠULJIĆ
‘Nemamo dovoljno svijesti, uništavamo naš jedini resurs, a naš turizam bi opisao kao jedan tronožac‘
‘Nismo ni približno slični Norvežanima, koji su rekli da neće trošiti resurse svojih unuka. Mi svoj, praktički jedini resurs vrlo ozbiljno nagrizamo‘