Inovacije koje pokreću poslovanje

Od samog osnutka 1992. godine, NetApp svojom tehnologijom donosi inovacije tržištu, kontinuirano pomičući granice mogućeg. Osnova koja se očituje kroz veću efikasnost i fleksibilnost IT sustava korisnika omogućuje njihovu sigurnu poslovnu budućnost, bolje poslovanje uz brži rast.

Od samog osnutka 1992. godine, NetApp svojom tehnologijom donosi inovacije tržištu, kontinuirano pomičući granice mogućeg. Osnova koja se očituje kroz veću efikasnost i fleksibilnost IT sustava korisnika omogućuje njihovu sigurnu poslovnu budućnost, bolje poslovanje uz brži rast.

Inovativnom tehnologijom NetApp je unio novi pristup i profilirao se kao tehnološki najnaprednija tvrtka u području masovne pohrane podataka. To potvrđuju izvrsni financijski rezultati, brojne potvrde i nagrade vodećih svjetskih IT organizacija, kao i broj korisnika koji ga je postavio kao standard kvalitete i sigurnosti.

NetApp je prvi prešao granicu prostora za pohranu podataka s deduplikacijom od 1 exabyte-a što dodatno potvrđuje status tehnološkog i inovativnog lidera na području pohrane podataka.

Kao tvrtka s 40 godina iskustva na tržištu naučili smo dostizati visoke kriterije današnjeg poslovanja i zadovojiti potrebe svojih korisnika kako bi podržali njihovu poziciju vodećih u različitim industrijskim granama. Upravo su uspjesi naših korisnika osnova našeg razvoja, kao i naša optimalna marketinška strategija. Omogućiti korisnicima da brže i bolje ostvare svoje ciljeve zajednička je misija NetApp-a i BCC Services-a, kao i ključ uspješne zajedničke suradnje koja traje zadnjih 7 godina. NetApp je opravdao svoj slogan „Go further, faster!“ što prepoznaju i naši korisnici, kao što su Agrokor, Konzum, PharmaS, Hrvatska radiotelevizija, Ministarstvo pravosuđa i drugi.“

Ivan Špelić, direktor BCC Servicesa

Microsoft i NetApp temeljem trogodišnjeg ugovora o strateškom savezništvu, produbljuju suradnju u razvoju proizvoda, tehničke integracije kao i zajedničke marketinške i prodajne aktivnosti klijentima širom svijeta za sljedeća rješenja:

– Virtualizirana infrastrukturna rješenja temeljena na Windows Server 2008 R2, Microsoft Hyper-V Server 2008 R2, Microsoft System Center i NetApp® sustavima pohrane.

– Rješenja za pohranu i upravljanje podacima za Microsoft Exchange Server, Microsoft Office SharePoint Server i Microsoft SQL Server

– Efikasna i fleksibilna rješenja računarstva u oblaku i rješenja ustupljenih servisa, koja pružaju integriranu zaštitu podataka, “always on” pristup podacima kao i fleksibilnu I troškovno efektivnu infrastrukturu

Microsoft i NetApp klijenti mogu očekivati rješenja podatkovnih centara koja im pomažu smanjiti troškove, povećati performanse i dosegnuti novu razinu efikasnosti, dostupnosti I jednostavnosti korištenja. NetApp i Microsoft pružaju najobuhvatniju, integriranu Private Cloud platformu.

Ova suradnja omogućila je uspješnu realizaciju brojnih kompleksnih projektno orijentiranih rješenja na području transformacije i konsolidacije centara za pohranu podataka u sustavu visoke učinkovitosti, visoke raspoloživosti, neovisne o radu o ispadima uvjetovanim nepogodama, nesrećama i katastrofama, kao i usluge vezane uz preventivno i reaktivno održavanje.

Obratite nam se s povjerenjem, naša specijalizacija i znanje za Vaš uspjeh opravdani su zahtjevnim stručnim partnerskim statusima:

- Microsoft Gold Certified Partner

- NetApp Gold Partner

- NetApp Support Services Certified

- NetApp Professional Services Certified.

- Extended competencies:

Storage System Design and ImplementationNetworked Storage for Virtualized PlatformsMicrosoft Messaging and Collaboration

Pridružite nam se na ovogodišnjoj Windays 11 konferenciji, i upoznajte NetApp & BCC Services rješenja za razvoj optimalne IT infrastrukture uz uštedu troškova.

Za više informacija kontaktirajte nas na niže navedenim adresama:

Kranjčevićeva 54

10000 Zagreb, Croatia

Tel: +385 (1) 3037 600

web: www.bccservices.com

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Doverska 5,

21000 Split, Croatia

Tel: +385 (21) 492 444

Kneza Miloša 82,

11040 Beograd, Serbia

Tel: +381 (11) 306 55 98

Maršala Tita 28,

71000 Sarajevo, BiH

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 18:35