Noviteti

Forbes se povlači iz Hrvatske, a njegov sadržaj seli na jutarnji.hr/biznis

Devet godina od prvog hrvatskog izdanja najprodavanijeg poslovnog magazina, Forbes se povlači iz Hrvatske. Posljednje izdanje magazina već je otisnuto i možete ga pronaći na kioscima, a od 1. srpnja ugašena je i stranica Forbes.hr, no čitatelji time ne ostaju bez kvalitetnog poslovnog sadržaja. Naime, najutjecajniji novinari naše medijske kuće te priznati stručnjaci iz područja gospodarstva, poduzetništva i financija, koji su do sada pisali za Forbes, svoje analize, istraživanja i izvještaje nastavljaju svakodnevno donositi čitateljima na adresi jutarnji.hr/biznis.

Najkvalitetniji poslovni sadržaj od sada pratite na jutarnji.hr/biznis

Jutarnji.hr je poznat po detaljnoj, kvalitetnoj i nepristranoj obradi političkih i gospodarskih tema, no s nedavnim redizajnom učinjeni su i razni sadržajni iskoraci, a najistaknutiji je upravo osvježenje i jačanje rubrike Biznis. Promjene na financijskim tržištima, utjecaj politike na poduzetništvo, uspjesi startupova, savjeti za unapređenje karijere, ponuda poslova te intervjui s brojnim protagonistima najzanimljivijih domaćih i svjetskih poslovnih priča samo su dio tema koje vas čekaju na jutarnji.hr/biznis.

Promjene u Europapress holdingu

Od 1. srpnja najveća hrvatska medijska kuća, Europapress holding d.o.o. prestaje biti nakladnik magazina Forbes i njegove web inačice, ali i mijenja ime u Hanza Media d.o.o. te nastavlja s izdavanjem nekih od najpoznatijih i najznačajnijih hrvatskih tiskanih i online izdanja poput Jutarnjeg lista, Glorije, Sportskih novosti, Autokluba, Globusa, Doktora u kući, Vite i mnogih drugih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 17:33